Anca Pop a cântat la Cannes pentru Eva Longoria și Bruno Mars!

Românca Anca Pop a cântat pentru Eva Longoria, Bella Hadid, Bruno Mars și Cara Delevigne la petrecerea exclusivistă organizată de Warner Music pe un iaht, în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Doar 250 de persoane au fost invitate la evenimentul unde fotografii au fost interziși și unde a fost instituită politica “fără selfie-uri”.
Pe scenă au mai urcat Jess Glynne și Anne-Marie, două artiste din Marea Britanie, deja celebre în întreaga lume. Piesa “Hold My Hand” a lui Jess Glynne are deja 90 de milioane de vizuălizari pe YouTube, în vreme ce hitul “Rockabye”, pe care Anne-Marie îl cântă cu Sean Paul, are 928 de milioane de vizualizări pe You Tube.

Anca Pop a fost prezentată de Warner Music drept noua speranță a casei de discuri, artista urmând a lansa în curând single-ul “Loco Poco”. Acesta este inclus pe albumul “Anca Pop”, ce va fi lansat în toamna acestui an.

Anca Pop a fost însoțită la Cannes de coregraful Emil Rengle și de opt dansatoare și a impresionat audiența prin salopeta din paiete roșii, creație a designerului român Laurentiu Bârzoi și prin show-ul senzual și provocator.
Anca Pop cântă pentru a doua oară la party-ul Warner Music de la Cannes.

“Show-urile mele sunt neobișnuite, nonconformiste, senzuale si pline de erotism, picante. Nu este un simplu concert, vorbim despre un întreg concept. Acesta este și motivul pentru care Warner Music are încredere în produsul meu și în albumul ce va fi lansat în curând. “Loco Pop” se anunță deja a fi hit. Am cântat piesa în premieră la Cannes și atmosfera a fost senzațională. Nu am putut însă filma, pentru că au o politică exclusivistă.
Singurele poze și filmări le-am făcut doar la probele de sunet”, declară Anca Pop.

Warner Music Group a lansat de-a lungul timpului nume precum Prince, Madonna, Led Zeppelin, Jason Derulo, Bruno Mars sau Ed Sheeran. După ce a avut un turneu în Japonia si a cântat apoi vrem de trei luni în Macau, Anca Pop a revenit în Romania pentru a finaliza pregătirile pentru albumul de debut.

Piesa “Loco Poco”, primul extras pe single, va avea premiera pe 26 Mai în 38 de țări, printre care și România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod