Anamaria Prodan Reghecampf dezvăluiri în exclusivitate la „My Cliniq" by Diana Bianca

Emisiunea My Cliniq by Diana Bianca debutează marți, 16 Aprilie, începând cu ora 19:30, la Nova TV, amfitrioana emisiunii fiind Diana Bianca.
Emisiunea va fi bilunară și va fi difuzată în prime time, la Nova TV, fiind bazată pe cele mai interesante noutăți din domeniul frumuseții, ultimele tendințe în materie de beauty și fashion, dar și interviuri în exclusivitate cu vedete din România, iar prima invitată va fi nimeni altă decât Anamaria Prodan Reghecampf.

Iată ce crede Diana Bianca despre noua emisiune de la Nova TV: "Am căutat o manieră de a promova frumosul, pentru că în general, atât în viață de zi cu zi, cât și în presă, este promovată mai mult răutatea și subiectele fără substanță. Astfel, am vrut să arătăm partea bună a fiecărei persoane, încât toată lumea care privește, să aibă ce învață. Asta privitor la vedete. Ne axăm pe a evidenția  cum văd ele subiecte precum viața, valorile morale, familia, interacțiunea cu ceilalți oameni. Încercăm ca dincolo de imaginea lor de persoană publică, să pătrundem în sfera intimă a fiecăruia, să arătăm că sunt oameni care trăiesc frumos și care pot fi un exemplu, pentru noi toți. În principiu, învățăm câte ceva de la toți oamenii cu care intrăm în contact și pe care îi învățăm lecții, la rândul nostru. Ne suntem oglinzi unii altora, așa că haideți să ne reflectăm frumos!
Al doilea aspect pe care ne axam emisiunea este dezvăluirea adevărului despre cele mai dorite proceduri de înfrumusețare, de la lucruri simple, cum ar fi un tratament cosmetic, până la cele mai complexe operații estetice. Vom avea invitați din toate categoriile de specialișți, care vor lămuri ce înseamnă fiecare procedura în parte, în mod onest. Pentru că nu putem alege, decât dacă știm exact ce se află în spatele lucrurilor. Ambalaje frumoase sunt peste tot, noi vrem că lumea să cunoască exact conținutul. Acesta este și motivul pentru care emisiunea va fi "singură emisiune despre frumusețe care îți spune adevărul"
, așa Emisiunea este coordonată și produsă de Adela Diaconu.

Emisiunea poate fi văzută live și pe http://live.novapress.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod