AMI, escapada romantica in Venetia

Atunci cand este departe de studio, acolo unde pregateste noi hituri, AMI prefera ca in timpul liber sa aiba parte de activitati relaxante. Artista a calatorit zilele trecute in Venetia, pentru a se bucura de un eveniment in familie, iar cu aceasta ocazie a dorit sa se bucure si de atractiile turistice ale orasului.
„Venetia este asemenea unui oras pictat. Il admiram intotdeauna in poze dar nu se compara cu momentul in care il vezi cu ochii tai. Am ramas impresionata de tot ce am vazut acolo. De la celebrele poduri, gondolierii, stradutele mici, cladirile care isi spuneau povestea si pana la Piata San Marco, cea care m-a vrajit. Am dat toate mastile jos si m-am bucurat de priveliste”, a declarat artista despre calatoria sa in Italia.  
   Artist a lansat single-ul „Niste dragoste”, la mijlocul lunii februarie, iar in urma cu o saptamana a colaborat cu Tostogan'S pentru piesa „Sunt bine”.
  AMI a devenit cunoscuta publicului din Romania in urma single-urilor precum “Trumpet Lights”, care a fost una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile romanesti, “Te-astept diseara”, “Playa en Costa Rica” sau colaborarea de succesc cu Grasu XXL, “Deja Vu”.
Cu un fan base puternic si cu milioane de vizualizari pe YouTube, artista a lansat si piese in atat in limba spaniola, cat si in romana. Cel mai recent single lansat de AMI se numeste “Ma Omoara”, o piesa sensibila si plina de romantism, iar videoclipul o surprinde pe artista interpretand o coregrafie superba.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod