AMI, eleva lui Victor Hanescu

AMI, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, care s-a facut remarcata de catre public datorita stilului ei romantic si sensibil a avut parte zilele trecute de o experienta inedita. Artista a avut ocazia sa ia lectii de tenis de la Victor Hanescu.

Pasionata inca din copilarie de acest sport, pentru care a marturisit ca lipsea de la orele de vioara pentru a se juca impreuna cu fratele ei, AMI a vrut sa isi aminteasca cateva miscari si a pasit increzatoare pe terenul de tenis.

Fratele meu este pasionat de tenis, iar cand eram mici intra in casa sa vada meciurile.
Pe unele chiar le inregistra. De la el am invatat sa joc, pentru ca aveam un teren in fata blocului unde mergeam de fiecare data cand prindeam ocazia.
”, a spus AMI.

Profesor i-a fost nimeni altul decat, Victor Hanescu, renumitul jucator roman, care   in peste 10 ani de activitate a avut o evolutie specaculoasa pe terenul de tenis, fiind admis de catre ATP in Centruies Club, pentru performanta de a urca sute de locuri in clasament. Acum, Victor Hanescu se dedica academiei care ii poarta numele prin care pregateste copiii inca de la varste fragede sa devina campioni.

AMI si-a adus repede aminte loviturile de dreapta si de stanga, si la sfaturile lui Victor, a invatat cum se executa voleul si cross-ul.
Dupa mai multe seturi de mingi, Victor Hanescu a fost cu adevarat impresionat de jocul lui AMI si a felicitat-o pentru modul in care s-a descurcat. La finalul meciului cei doi au dat mana peste fileu, asa cum se procedeaza in competitiile adevarate.

"AMI s-a descurcat mai bine decat ma asteptam. Are reactii rapide si este foarte atenta la jocul adversarului.", a spus Victor Hanescu. AMI a devenit cunoscuta publicului din Romania in urma single-urilor precum “Trumpet Lights”, care a fost una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile romanesto, “Te-astept diseara”, “Playa en Costa Rica” sau colaborarea de succesc cu Grasu XXL, “Deja Vu”.
Cu un fan base puternic si cu milioane de vizualizari pe YouTube, artista a lansat si piese in atat in limba spaniola, cat si in romana. Cel mai recent single lansat de AMI se numeste “Ma Omoara”, o piesa sensibila si plina de romantism, iar videoclipul o surprinde pe artista interpretand o coregrafie superba. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod