Alexandra Ungureanu i s-a destăinuit Elei Crăciun: Slăbești dacă mergi la psiholog

Alexandra Ungureanu i s-a destăinuit Elei Crăciun într-un interviu spunându-i că, de multe ori, pentru a slăbi și a ajunge la un stil de viață echilibrat, este nevoie să apelezi la serviciile unui psiholog.
Declarația surprinzătoare a artistei a fost făcută în cadrul emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3. Solista i-a spus prezentatoarei Ela Crăciun că a apelat la serviciile unui psiholog pentru a reuși să ajungă la un echilibru din toate punctele de vedere.

Alexandra i-a dezvăluit Elei Crăciun și care sunt ritualurile sale de înfrumuseșare și ce înseamnă pentru ea fericirea.

„Frumusețea este o stare de spirit și de încredere de care fiecare femeie are nevoie. Fericirea este o stare de grație care se atinge, din păcate, foarte rar.
Sunt niște momente suspendate în timp care nu rămân foarte mult cu noi. Cred în echilibru și liniște, dar nu într-o fericire continuă”, a declarat solista.

Alexandra a subliniat faptul că din ritualul ei de demachiere nu lipsește apa micelară și că, în fiecare seară, indiferent de cât de obosită este, își înlătură machiajul înainte de culcare. „Am mare grijă să fac o demachiere impecabilă, oricât de obosită aș fi. Efectul se vede cu siguranță a doua zi”, a spus ea.

Artista s-a descris ca fiind o fată simplă, foarte timidă, care are norocul să facă ceea ce iubește cel mai mult pe lumea asta și a adăugat că, pentru ca o femeie să fie fericită, este nevoie să ajungă la un echilibru interior, să acorde atenție lucrurilor de care este pasionată.

Emisiunea Numai de bine, prezentată de Ela Crăciun, este difuzată în fiecare duminică, de la ora 9.30, de Antena 3.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod