Alexandra Dinu și Alexandra Nechita, apariții rafinate la petrecerea de Oscar găzduită de Elton John

România a fost reprezentată cu eleganță de actrița Alexandra Dinu și de artista Alexandra Nechita la tradiționala petrecere găzduită de Elton John, în Los Angeles, după ceremonia de decernare a premiilor Oscar.

Alexandra Dinu a arătat impecabil într-un tuxedo alb din mătase, creație a brandului românesc STYLAND, iar Alexandra Nechita a punctat o prezență cu mare impact cromatic într-o rochie burgundy, ce poartă semnătura designerului Siran Manoukian.

Alexandra Dinu locuiește în Los Angeles de aproape doi ani, iar anul acesta va debuta pe marile ecrane în primele producții de Hollywood.

Actrița interpretează rolul principal feminin în thriller-ul “Final Score”, alături de Pierce Brosnan, și are un rol cheie în pelicula “Unchained”, în care joacă alături de Adrien Brody, Antonio Banderas și John Malkovich. Ambele pelicule vor avea premiera spre sfârșitul acestui an.
Între timp, vedeta din România a început deja pregătirile pentru două noi proiecte de box-office, urmând ca filmările să înceapă în curând.

Alexandra Nechita, cunoscută publicului român drept “micuța Picasso”, este unul dintre cei mai apreciați artiști contemporani din lume.

Tablourile și sculpturile ei se regăsesc deja în prestigioase colecții de artă private din lume. Alexandra are în palmares și titlul de Ambasador al Păcii oferit de Națiunile Unite în anul 2001. După o pauză de doi ani, timp în care a devenit mama unei fetițe care pare că i-a moștenit talentul pentru pictură, Alexandra Nechita își pregătește acum revenirea cu un nou vernisaj și cu un proiect de artă ce va avea loc în România în această vară.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod