Al doilea golden buzz, dresură de... bastoane și muzică fado mâine, de la 20:30, într-o nouă ediție Românii au talent

Show-ul Românii au talent este locul în care putem respira aerul tonic al talentului, este locul încărcat de energii pozitive, emoții, încurajări, speranțe și visuri mărețe.
Spectacolul suprem continuă vinerea aceasta, de la 20:30, când vom urmări momente pline de forță, tensiune, suspans, momente cum nu am mai văzut până acum și vom aplauda cele mai surprinzătoare forme ale talentului. Tot în cea de-a treia ediție a sezonului #7epic vom avea parte de foarte mult umor și îi vom asculta pe jurați cântând.

Premierele și momentele extraordinare continuă la Românii au talent!

- Mâine, de la 20:30, vom vedea care este cel de-al doilea concurent care merge direct în semifinală! Va fi cel mai surprinzător golden buzz al sezonului șapte, jurații vor fi în picioare, pregătiți să apese butonul auriu încă din timpul reprezentației, iar vineri vom vedea care dintre ei va reuși să fie mai rapid și să câștige lupta pentru ”revelația sezonului.”.

- Doi tineri vor prezenta vineri un număr plin de elemente extrem de periculoase, dar în același timp plin de optimism și emoție, reușind să stârnească reacții contradictorii în rândul juraților.
”Chiar am vrut să dau X, dar am zis că nu se poate așa ceva, nu se poate așa ceva!”, va spune Andra.

- Un concurent va fi decis sa le prezinte juraților un moment altfel, iar pentru reprezentația lui și-a ales și o costumație specială. Totul pentru a impresiona. Văzându-l, Florin Călinescu îl va întreba ușor contrariat: ”Vrei să cânți cu tricou, cu el pe tine, te deranjează lumina? Tu ai început să cânți când te-a părăsit sau de asta te-a părăsit?”.

- O nouă premieră la Românii au talent! Un moment special de jonglerie, prezentat de un concurent care a fost dresor de maimuțe și a decis să-și schimbe meseria deoarece ”de fiecare dată când mergeam pe stradă, toți mă întrebau ce mai face maimuța, de mine nimeni nu întreba.”.
A renunțat să dreseze maimuțe și a ales să dreseze... un baston.

- Și muzica fado va fi adusă în cea de-a treia ediție Românii au talent. O concurentă va cânta pentru prima dată acest gen muzical și îi va face pe Smiley și Pavel să vorbească în portugheză, pentru a o încuraja așa cum se cuvine.

- ”Primii șase îngeri pe care-i văd pe pământ. E ca și cum am fost la catedrală.”, le va spune Florin Călinescu unor concurente care vor prezenta un moment extrem de senzual, plin de pasiune și frumusețe. Și, pentru a vedea mai bine ce se întâmplă pe scenă și a nu pierde niciun detaliu din reprezentația perfectă, juratul va apela la ochelari de vedere.

- ”Am venit să vă cânt o poveste...
este mai scurtă și fără cuvinte...”, va spune o concurentă care va prezenta un moment șocant. Viața i s-a schimbat complet la 45 de ani și ce va reuși să facă pe scenă îi va lăsa fără cuvinte pe Andi, Mihaela, Andra și Florin. O prezență uimitoare, care îi va motiva pe toți cei prezenți în sală să se gândească mult mai bine la viețile lor și la schimbările pe care trebuie să le facă.

Vinerea aceasta, de la 20:30, telespectatorii sunt așteptați să urmărească un spectacol absolut și să se bucure de momente pline de emoție, energie și multă distracție, în cea de-a treia ediție Românii au talent!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod