Adrian Naidin revine pe 8 mai cu un nou concert, la Sala Mare a Teatrului Național București

Și în această primăvară, violoncelistul Adrian Naidin își va încânta admiratorii cu melodii din repertoriul său amplu, interpretate în aceeași manieră plină de originalitate. Artistul revine pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București cu un nou concert, intitulat sugestiv – ANTITRISTUL. Evenimentul va avea loc luni, 8 mai, de la ora 19:30.
Alături de charismaticul artist, violonista Cătălina Naidin va performa pe parcursul celor două ore de concert, în calitate de invitat special.

Antitristul, denumirea controversată a noului concert oferit de violoncelistul Adrian Naidin, își are originile în modul în care se raportează artistul la propriile încercări oferite de destin. Adrian Naidin are o fire pozitivă, optimistă și, dacă reușești să-l cunoști, fie ca prieten, fie prin arta sa interpretativă, vei realiza că fiecare clipă petrecută cu el poate fi considerată o bună terapie împotriva tristeții.

Aerul fresh, energic și spontaneitatea artistului, cu fiecare melodie care-i străpunge gândul, creează pe scenă instantanee magistrale. În ultimii ani, Adrian Naidin și-a fidelizat un număr impresionant de admiratori, împreună cu care savurează și explorează muzical în toate concertele sale.

Biletele pentru concertul ANTITRISTUL au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului Național București sau online de pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro și www.iabilet.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, astfel: 40 lei – Cat.II, 50 lei – Cat.II și 60 lei – Cat.I.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod