Adelina Pestritu – sedinta foto sexy la Vulcanii Noroiosi

Adelina Pestritu, fondatoarea revistei online de fashion si lifestyle Eda Magazine, a avut parte de o intreaga aventura la prima vizita pe care a facut-o la Vulcanii Noroiosi, acolo unde a plecat cu o echipa numeroasa pentru o sedinta foto sexy, inedita, de vara.

"Deplasarea la Vulcanii Noroiosi a fost o intreaga aventura. Ne-am simtit de parca inca eram in liceu si plecam in tabara. Am inchiriat un Van, ne-am urcat toti 9, inclusiv o fetita dulce foc care face parte din echipa, fetita stilistei noastre, Eniko Szanto.

Cu buclele la purtator realizate de hairstylist-ul Adrian Perjovschi si cu zambetul aferent, am pornit catre Vulcanii Noroiosi, destinatie care era pe lista mea de obiective de atins, de foarte multa vreme”, povesteste Adelina Pestritu.

Prin aceasta sedinta foto estivala, Adelina dezvaluie care sunt piesele de rezistenta in materie de costume de baie pentru vara aceasta, fie ca este vorba despre o iesire la piscina, fie ca este vorba despre o escapada la plaja. “Cand va alegeti costumul de baie, va sfatuiesc sa fiti atente la ceea ce emanati atunci cand il veti purta.

Fie senzualitate, finete, eleganta, sex-appeal sau jovialitate. A fost una dintre cele mai tari sedinte foto pe care le-am avut, ca sa nu mai vorbesc de rezultat. Pozele sunt famtastice si abia astept sa vi le prezint."

Un weekend plin, cu 30 de grade, agitatie, nebunie, din care nu puteau sa lipseasca peripetiile de pe drum. Adelina si intreaga echipa au fost pe punctul de a ramane in pana de benzina: “Cea mai amuzanta intamplare din aceasta deplasare a fost ca era sa ramanem la propriu la Vulcani pentru ca nu ne am calculat bine distanta dintre Bucuresti si Buzau-Vulcani, iar acul de la motorina scadea remarcabil, iar noi stateam cu inima cat un purice.

Totul a fost la limita, dar extrem de distractiv”, isi aminteste Adelina.

Intreaga aventura despre excursia la Vulcanii Noroiosi si despre aceasta sedinta foto care a atras privirile turistilor din zona va fi redata in curand pe www.edamagazine.ro : “Avem o tara foarte frumoasa si merita vizitata si admirata”, adauga Adelina.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod