Adelina Pestrițu își menține bronzul cu o mască minune pe bază de colagen

După o săptămână de vacanță petrecută la plajă în Malta, de unde s-a întors cu un bronz superb, Adelina Pestrițu a găsit soluția pentru a avea o piele sănătoasă și frumoasă chiar dacă a fost expusă la soare.
Vedeta urmează un tratament Academie ce are la bază o mască minune cu colagen, care oferă hidratare intensă și reduce vizibil ridurile, în special cele formate în urma deshidratării pielii.

Adelina urmează acest tratament la Silhouette Centre de Slăbire și Înfrumusețare din București.

Este același tip de rețetă de înfrumusețare pe care o adoptă și vedete internaționale precum Charlize Theron sau Jennifer Lopez.

Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns în țară a fost să merg la Silhouette, unde am făcut un tratament pe bază de mască cu colagen de la Academie, un tratament 3 în 1, pentru ochi, față și gât. Are efect anti-ageing și estompează ridurile fine, iar fața devine strălucitoare. A doua zi efectele sunt incredibile și chiar nu mai ai deloc nevoie de machiaj”, declară Adelina Pestrițu.

Tratamentul pe bază de colagen se recomandă în special după expunerea la soare, se urmează timp de patru săptămâni la rând, urmând ca apoi să fie necesară doar o ședință lunară de întreținere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod