Adela Diaconu, patru premii în televiziune, sport și educație

Jurnalista Adela Diaconu încheie anul 2017 cu o serie de distincții importante, la fel ca în anii precedenți.
Este vorba despre „Premiul de excelenţă în producţie TV”, în cadrul Romanian Fashion Awards 2017 și Diploma de merit pentru cariera de succes in televiziune, modă si organizare de evenimente. Această din urmă distinctie a fost acordata de Mihai Dragomir, supranumit  „Maestrul Sportului”, profesor, psiholog, și  - așa cum se autodefinește – „Doctor in preventia si întretinerea mașinăriei umane. 

Adela Diaconu  a obținut și titlul de „Femeia de succes 2017”, premiu acordat în cadrul Galei ''Celebrity Awards - Successful Women'' 4th Edition. Cele mai recente trofee ale Adelei Diaconu sunt pentru „Cea mai buna emisiune pentru copii din România”, ''Ambasad'Or Play'' și Premiul pentru producător TV obtinut la  '„Gala Femeile de Succes ale anului 2017'', editia a XV-a.

La finalul fiecarui an au loc Gale pentru recunoasterea personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate, si care s-au remarcat prin performanata si creativitate in proiectele si activitatiile lor .in domenii ca: muzica, arte, campanii sociale si umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media.
Printre personalitatile premiate s-au aflat Elisabeta Lipa, Stela Enache, Andreea Marin, Pepe, Anda Adam, Nausica, Mirela Vaida, Florina Marcuta, Monica Davidescu, Adela Diaconu etc.

În viață, este foarte important să-ți dorești ceva cu tot dinadinsul, înainte de a porni pe un drum... Așa ai toate șansele să-ți împlinești visele. Chiar și atunci când ai mai multe. Adela Diaconu demonstrează că aceasta este o rețetă grozavă. Nu degeaba a fost numită în 2015, 2016 si in 2017, „Femeia de succes a anului”. Este un exemplu pentru orice femeie care-și dorește o carieră minunată, fie în afaceri, fie în orice domeniu.

A iubit tenisul de performanță și l-a jucat, din tot sufletul, până a ajuns campioană.
A fost atrasă de design vestimentar, a pus mâna și a realizat câteva colecții de rochii cu ajutorul cărora s-a făcut repede remarcată - „Luxury”, „Noblesse”, „Seductive” , „Campionii” , „Extravaganza” si „Diva”. Și-a dorit să facă ceva pentru comunitate și pentru tineri, s-a implicat în campanii umanitare și și-a construit și o carieră în politică, cu același scop. I-a plăcut întotdeauna televiziunea, așa că a realizat un show tv, iar demersul a fost de mare succes: între timp emisiunea sa a fost premiată pentru longevitate. Pe scurt, Adela Diaconu este omul pentru care nimic nu este imposibil. Cu toate acestea, Adela spune: „secretul vieții nu este să ai tot ceea ce-ți dorești, ci să-ți dorești tot ceea ce ai”.

A ales calea jurnalismului de televiziune, in care activeaza de peste 10 ani, și in care a adus un alt concept si o alta viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle.
A incercat mereu ca jurnalist sa vada dincolo de viata publica si perfecta a vedetelor si a oamenilor momentului, a adus in prim-plan vietile si reusitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor si acestei tari. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE” , “FASHION KIDS” , ”COOKING SHOW”, ''AMBASAD'OR PLAY'' de la postul Nova TV, dar si prin organizarea de evenimente culturale si de moda.

Foto: Georgiana Dinu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod