Adda - "Ma obsedeaza pantalonii de piele"!

Adda este in cel mai bun an al vietii ei. Este o mama fericita si o artista implinita. A lansat de curand o piesa care are deja 12 milioane de vizualizari pe Youtube. “Se vede pe fata ei” este despre casatorie, minciuna si lumea in care traim. Pregatita ca in 2017 sa ne surprinda, Adda a povestit, in exclusivitate, despre cum imbina cariera cu statutul de mama si ne-a vorbit despre primul ei album solo.

Care este povestea din spatele hitului “Se vede pe fata ei”?

Lumea in care traim. Plasticul, falsitatea, minciuna. Mi-am dorit sa scriu o piesa cu un mesaj puternic, in care cred foarte mult. Ma bucura enorm ca a ajuns la sufletele oamenilor! Am reusit o performanta: dupa o luna si jumatate videoclipul are 12 milioane de vizualizari pe Youtube.

Primesc mesaje foarte frumoase de la fani.

Daca ar trebui sa descrii in doar 3 cuvinte ce simti cand esti pe scena, care ar fi acelea?

Eu, sincera si libera.

Cum ti s-a schimbat viata de cand ai devenit mama?

Total. Si, evident, in bine. Experimentez in fiecare secunda a vietii mele o stare de fericire si liniste. Este greu de descris in cuvinte sentimentul pe care il am cand imi strang fiul in brate. Este o bucurie fara margini, o dragoste infinita, o grija imensa si dorinta de a face orice ca sa stiu ca are o viata minunata.

Esti o femeie implinita si pe plan personal, dar si profesional. Simti ca ai mai mult curaj in a scrie versuri si poate chiar a aborda alte subiecte decat inainte?

Ultimii ani mi-au dat mai mult curaj sa fiu eu.

Sa ma exprim liber, sa fiu mult mai asumata si mai puternica. Am dobandit foarte mare incredere in mine si cred ca asta se simte in muzica mea, in versurile mele.

Cu ce alte piese o sa ne surprinzi anul acesta si pe cand un album?

Stii cum sunt? Imi vin 100 de idei pe minut, pe care imi doresc sa le transform in muzica. Urmeaza foarte multe proiecte, si, sincera sa fiu, inca nu stiu ordinea in care vor fi lansate. 2017 se anunta un an plin. Muncesc la un album pe care vreau sa-l lansez pana la sfarsitul anului. Sunt perfectionista de fel. Stiu ca e mult de lucru si vreau sa fiu atenta la toate detaliile. Primul meu album trebuie sa fie impecabil si sa ma reprezinte 100%.

Fanii mei vor fi surprinsi sa ma redescopere.

Pentru o artista imaginea este extrem de importanta. Ai in rutina ta zilnica anumite trucuri de beauty pe care le respecti?

Pentru mine, frumusetea inseamna naturalete. Folosesc, de regula, produse dermatocosmetice, din farmacie. Sunt atenta la ten, insa la fel de atenta sunt la hidratarea mainilor. Cand nu sunt pe scena nu folosesc machiaj. Doar un gloss de buze. O data la cateva zile imi aplic o masca faciala. Ma demachiez intotdeauna seara. Mi se spune foarte des in ultima vreme ca stralucesc. “Vinovat” pentru asta este fiul meu, Alexandru. Cred ca frumusestea mea vine din fericirea din interior.

Ai vreo obsesie vestimentara sau un accesoriu/piesa de imbracaminte care iti place foarte mult?

O, da! Aici m-ati prins! Ma obsedeaza pantalonii de piele.

NU ma intrebati cate perechi amJ. Si, in ultima vreme, au inceput sa imi placa tot mai mult gecile de blugi.

Se apropie vara. Care este prima destinatie de vacanta ce iti vine in minte?

Tahiti! De mult imi doresc sa ajung acolo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod