Kinga Sebestyen îi aduce în România pe inventatorii programelor de sport TTR, POWER, KICK și BOOT CAMP

Kinga Sebestyen va organiza în luna martie un eveniment grandios la Miercurea Ciuc, cu ocazia aniversării a zece ani de când a lansat în România fenomenul Kangoo Jumps. În weekend-ul 17-18 martie, Kinga va avea alături instructori de Kangoo Jumps din zece țări, care vor ține ore speciale pentru miile de participanți, dar și invitați de marcă.

În România vor ajunge inclusiv cei care au inventat patru programe de fitness renumite: Kangoo TTR (Trim Tone Rhythm), Kangoo POWER, Kangoo KICK și Kangoo BOOT CAMP. Cu aceștia vor avea ocazia să lucreze toți cei care participă la Master Class-urile din acele zile, totul în scop caritabil, încasările tuturor claselor de Kangoo Jumps din acea perioadă fiind donate Asociației M.A.M.E.

pentru sprijinirea copiilor bolnavi de cancer.

În luna martie vom avea alături colegi din țară și din străinătate, dar și trei personalități din industria Kangoo Jumps. Este vorba de cei care au inventat programele de TTR, POWER, KICK, BOOT CAMP acum 15 ani, Jason Mellars, Roberson Magalhaes și Leo Lins. Cu ei am lansat și primele DVD-uri cu lecții de Kangoo Jumps, iar în 17 martie fanii acestui sport vor avea plăcuta surpriza de a lucra împreună cu ei. Cu această ocazie invit cât mai mulți practicanți ai sportului  Kangoo Jumps, dar și  instructori de alte stiluri (step, dance, aerobic, Tae Bo, pilates, yoga, etc), instructori profesionisti sau în devenire, să ia parte la evenimentul din Miercurea Ciuc, orașul meu natal, unde s-a născut Kangoo Jump.

Am primit deja multe confirmări de participare – atât din țară cât și din străinatate, iar colegii mei din România vor organiza Caravane Kangoo Jujmps cu autocare. Vor fi prezenți instructori din Germania, Austria, Ungaria, Suedia, Bulgaria, Croatia, Italia, Serbia, Argentina, SUA și sunt onorată de o prezență atât de numeroasă și un sprijin așa de mare”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen va dona banii strânși din urma claselor de Kangoo Jumps predate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, aflați în Centrul Steluțelor, sub îngrijirea Asociaiei M.A.M.E. La fel vor proceda și instructorii săi acreditați de Kangoo Jumps de pe tot teritoriul țării, unindu-și forțele pentru a contribui la un mai bun suport al micuților care au nevoie de tratament și îngrijire specială.

În weekendul 17-18 martie, la Miercurea Ciuc vor avea loc ore speciale de Kangoo Jumps, programe cu care au reușit să slăbească și să se tonifieze mii de români de toate vârstele. Tot atunci se vor lansa și programe noi menite să ofere o soluție sănătoasă pentru toți cei care vor să revină în formă prin sport și alimentație echilibrată.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete Kangoo Jumps și lansează noi generații de instructori de Kangoo Jumps acreditați. Antrenoarea a ajutat mii de oameni să slăbească prin intermediul programului său Fat Burning, ce se desfășoară în multe săli de sport din țara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod