Yasmina - aroma Libanului in nordul Bucurestiului

Extravaganta culinara, feeria culorilor si bogatia miresmelor din condimente fac din produsele bucatariei libaneze unele dintre cele mai cautate si apreciate mancaruri.

Deschis recent pe Soseaua Colentina, restaurantul Yasmina, parte a cunoscutului brand Marmarita, respecta intocmai ingredientele si retetele bucatariei traditionale libaneze. Fiind considerata cea mai gustoasa si sanatoasa bucatarie din estul Marii Mediterane, bucataria libaneza dispune de o multime de  preprate extrem de cunoscute precum Hummus, Ras Asfour, Fattoush sau Shish Taouk.
Toate acestea le gasiti sub reteta traditionala doar la Yasmina, precum si felurite preparate din peste, pasare, vita sau berbecut, dar si o serie de deserturi extraordinare.

Amenajat in stil est-mediteranean, restaurantul Yasmina te poarta imediat in atmosfera din “1001 de Nopti”, o atmosfera de poveste si visare, cu muzica orientala rasunand in surdina. De asemenea, in fiecare vineri, Yasmina organizeaza evenimentul “Serile din Beirut”, bazat pe muzica live si preparate aduse din inima Libanului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod