Voiaj in Delta la hotel Wels din Baltenii de Sus!

Hotelul WELS este amplasat pe o colina pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu iesire directa la Dunare. Un loc mirific, plin de autenticitate si peisaje deltaice desprinse parca din tablouri.

Localitatea se indinde pe o colina, la doar 22 de kilometri de Tulcea, iar “ avantajul locului este ca se poate accesa direct cu masina, pe soseaua asfaltata. Asadar, nu este nevoie sa treceti Dunarea cu bacul…” ne spune administratorul acestui hotel.
 
Hotelul de 4* promite mult inca de la intrare. E dichisit, curat si are gazde primitoare. Nu trebuie sa fii uimit daca cei doi administratori ai resortului te vor intampina cu zambete largi si cu urari de bun venit mult mai multe decat ai auzit tu vreodata.

Asa sunt ei, si reusesc sa faca orice turist sa paseasca vesel spre camerele hotelului foarte spatioase, majoritatea cu vedere spre Dunare.

Am incercat sa amplasam hotelul astfel incat sa nu deranjam foarte mult natura. Turistii care poposesc aici se vor bucura de mult spatiu verde, loc de joaca pentru copii, un teren de sport cu gazon, un leagan si un foisor la malul Dunarii. Piscina din aer liber este dedicata atat pentru adulti, cat si pentru cei mici, iar faptul ca se afla cu vedere spre Dunare o face cu adevarat speciala”, spune Brigitte Popescu.
 
17 camere, o camera multifunctionala si barci cu motor pentru plimbari pe Dunare

Hotel Wels e dotat cu o terasa in aer liber,  tot cu vedere la Dunare, loc de relaxare pentru turistii dornici de liniste si aer curat.

Restaurantul ofera un meniu variat, iar cel mai important lucru este ca sunt servite produse naturale, traditionale si multe preparate din peste, pentru iubitorii de carne slaba. Cele 17 camere ale hotelului sunt spatioase, dotate cu mobilier din lemn si cu tot ce este nevoie, precum minibar, televizor, radio, internet wireless gratuit, aer conditionat, plasa de tantari.

Exista aici si o camera multifunctionala, cu o masa de tenis de masa, biliard si aparate de fitness. La cerere, se poate modifica aceasta sala pentru conferinta, teambuilding, etc.  In afara turistilor individuali, familii cu copii, Hotel Wels este potrivit si atrage si segmentul de business, evenimente de grup, pentru ca este locul in care se poate combina utilul cu placutul.In exterior se pot face diverse activitati recreative, jocuri, atractive mai ales pentru copii.

Hotelul Wels din Baltenii de Sus dispune si de ambarcatiuni cu motor, cu care se pot face excursii in Delta, fie in imprejurimi, fie la mare, la Sf.

Gehorghe, la Sulina sau la padurea Letea. ajoritatea turistilor vin pentru a savura natura, linistea si relaxarea, pe care, precum multi ne spun, aici o resimt ca fiind ceva aparte. Mai multe detalii pe: www.wels.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod