Vedetele au sustinut campania "Mi-e poftă să fac bine" pentru „Casele departe de casă” Ronald McDonald

Campania „Mi-e poftă să fac bine” a adus și anul acesta la McDonald’s persoane publice, parteneri, angajați și clienți care au devenit pentru câteva ore purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susține cauza Fundației pentru Copii Ronald McDonald. Cel mai important eveniment din cadrul campaniei, McHappy Day, a avut loc vineri, 18 noiembrie, la restaurantul McDonald’s Unirii din București.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundației pentru copii Ronald McDonald.
În 18 ani de când activează în România, Fundația pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 15.000 de familii în cele două „Case departe de casă” construite în București (în curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) și în Timișoara (în curtea Spitalului Louis Țurcanu). Părinții nu plătesc cazarea și pot fi aproape de copii, pentru a le oferi toată susținerea și dragostea lor.

Nicolai Tand, Diana Munteanu, Amna, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Ana-Maria Barnoschi sau Amalia Năstase se numără printre vedetele care au ales anul acesta să fie alături de Fundația Ronald McDonald și de familiile găzduite în cele două „Case departe de casă”.


Pentru prima dată, evenimentul McHappy Day a avut loc anul acesta și în Timișoara, pe 15 noiembrie. Prietenii McDonald’s s-au putut alătura campaniei de strângere de fonduri „Mi-e poftă să fac bine” trăind experiența din spatele caselor de marcat alături de angajații McDonald’s.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod