Vara aceasta, Lillet pășește cu grație pe tărâmul de poveste Electric Castle

„La Vie en Lillet” în acorduri de festival? Nimic mai plăcut pentru iubitorele de frumos, în căutarea unei experiențe de poveste, pe muzica artiștilor invitați la Electric Castle.

Aperitivul franțuzesc este disponibil în două variante de care te îndrăgosești pe loc. Lillet Blanc și Lillet Rosé, ți se vor alătura la Electric Castle, gata să te cucerească prin farmecul ingenuu franțuzesc, prin degustări de cocktailuri slab alcoolizate, delicioase și revigorante, precum si surprize care vin să completeze atmosfera de festival. În fiecare dintre noi se regăsește câte o „french goddess” cu afinitate pentru rafinament, iar Lillet o va întâmpina cu coronițe boeme de flori, codițe împletite și alte surprize plăcute cu iz de vacanță la castelul Banffy!

Dacă nu ai reușit să îți cumperi încă bilet la Electric Castle, Lillet te invită pe https://electriccastle.lillet.com/ să-ți creezi în mod corect cocktail-ul favorit cu Lillet Blanc sau cu Lillet Rose, așa cum a fost conceput la Podensac din regiunea Bourdeaux.

După experiența unui cocktail veritabil pehttps://electriccastle.lillet.com/, poți intra în tragerea la sorți pentru bilete la Electric Castle. Competiția se desfășoară în perioada 14 iunie – 9 iulie 2018.
Viziunea Lillet, La Vie En Lillet, este despre eleganța și rafinamentul gustului, în sensul chic franțuzesc. Mai mult, Lillet a fost creat pentru iubitorii de frumos care prețuiesc fiecare moment, încununându-l prin gustul deosebit al unei băuturi care surprinde romantismul podgoriilor din regiunea Bordeaux.

Lillet este un aperitiv pe baza de vin, infuzat cu lichioruri de coajă de citrice, ce poate fi degustat în Romania în două maniere diferite: Lillet Blanc și Lillet Rosé.

Pentru o experiență clasic franțuzească și un gust autentic care evidențiază aromele unice din Bordeaux, te invităm să îți prepari cocktail-urile astfel: Lillet Blanc vine însoțit de gheață, apă tonică, feliuțe de castravete, căpșuni și mentă, în timp ce Lillet Rosé vine acompaniat de apă tonică, gheață și lime.
Lillet se regăsește în locațiile selectate din toată țara, precum J’ai Bistrot (București), Ego Mamaia, Chios (Cluj). Dacă vrei să te bucuri de Lillet acasă, poți găsi cele două aperitve aromate pe baza de vin în magazinul online www.worldofdrinks.ro , dar și în magazinul Kaufland Barbu Văcărescu - București.
Descoperă universul Lillet pe Facebook: https://www.facebook.com/LilletRomania/
Pe Instagram: https://www.instagram.com/lillet.romania/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod