Uscare profesionala a hainelor cu EcoCare de la Electrolux

Uscarea rufelor poate deveni o adevarata provocare, mai ales in timpul iernii, cand nu gasesti o modalitate potrivita prin care sa-ti usuci eficient si rapid hainele proaspat spalate.
Uscarea rufelor poate deveni o adevarata provocare, mai ales in timpul iernii, cand nu gasesti o modalitate potrivita prin care sa-ti usuci eficient si rapid hainele proaspat spalate. Uscatoarele de rufe EcoCare de la Electrolux te ajuta sa scapi o data pentru totdeauna de aceasta situatie neplacuta si, in plus, beneficiezi de avantajele ingrijirii profesionale a rufelor. Folosind beneficiile aburului, EcoCare de la Electrolux te ajuta sa obtii rapid haine uscate, reimprospatate si mai putin sifonate, evitand astfel deteriorarea tesaturilor sau inmultirea bacteriilor preluate din mediul extern.

Uscarea traditionala a rufelor – pericol pentru sanatate


Uscarea traditionala a rufelor nu afecteaza doar tesaturile, ci si sanatatea noastra.
Stiai ca fiecare haina pusa la uscat elibereaza pana la 2l de apa (sub forma de vapori), mai ales in incaperile inchise, cu ventilatie slaba? Fiind mai multa umiditate in aer, apar conditiile ideale pentru dezvoltarea si cresterea sporilor de mucegai sau a acarienilor care pot provoca boli astmatice. Alege uscatorul EcoCare de la Electrolux si evita aparitia acestor probleme de sanatate. In plus, cu ajutorul acestui echipament, vei reusi sa scapi de mirosul neplacut al hainelor care apare atunci cand rufele stau un timp indelungat la uscat si umiditatea din aer este crescuta.  

Uscare profesionala a hainelor la tine acasa

In spalatoriile profesionale, uscarea se face cu ajutorul aburului - secretul hainelor reimprospatate si mai putin sifonate.
Uscatorul de rufe EcoCare de la Electrolux foloseste aceeasi tehnologie pentru a obtine rezultate excelente la tine acasa. Fie ca doresti sa-ti usuci rapid puloverul proaspat spalat sau sa scapi de mirosul neplacut de fum de tigara din tesaturi, cu ajutorul acestui echipament vei fi pregatit sa porti oricand orice articol din garderoba.

Un plus de confort pentru tine, un plus de ingrijire pentru hainele tale

In sezonul rece, imaginea neplacuta a hainelor ude asezate pe calorifer este una frecvent intalnita in locuinta ta. Aceasta modalitate de uscare a rufelor duce atat la deteriorarea tesaturilor, cat si a echipamentului de incalzire. Scapa de aceasta problema cu EcoCare de la Electrolux.
In plus, dispunand de un ciclu de uscare special pentru articolele din lana, certificat Woolmark Gold, uscatorul te ajuta sa uiti chiar si de grija uscarii puloverelor si a paltoanelor care necesita o ingrijire delicata. Pentru si mai mult confort, echipamentul este dotat cu functia MyFavouritePlus, care iti permite sa memorezi programele folosite cel mai des.

Consum redus de energie, performanta ridicata   

Daca inca nu te-ai convins ca uscatorul de rufe trebuie sa fie urmatoarea achizitie pe care o vei face la sfarsit de toamna, EcoCare de la Electrolux iti mai ofera un motiv intemeiat pentru a te bucura de rezultate profesionale in ingrijirea rufelor, chiar la tine acasa.
Tehnologia HeatPump™, care sta la baza acestui echipament, permite uscarea hainelor la o temperatura cu aproximativ 25% mai joasa decat uscatoarele conventionale, ceea ce reduce consumul de energie.  Astfel, te vei bucura de o eficienta energetica de varf: A-50%.  

Uscatoarele de rufe Electrolux pot fi achizitionate din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 2015 RON.  Uscatorul EcoCare de la Electrolux, model EDH3487RDW, poate fi achizitionat din magazinele de specialitate la pretul recomandat de  4015 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod