Unde luăm brunch-ul în București?

Cinefilii, pasionații de limbă engleză dar și gurmanzii cunosc binecunoscutele cuvinte englezești breakfast și lunch, dar oare câți dintre ei cunosc cuvântul brunch? Ei bine, brunch-ul provine din fuziunea cuvintelor englezești "breakfast" (micul dejun) și "lunch" (masa de prânz). Spre deosebire de micul dejun, la brunch consumul de alcool este acceptat social. Că am lămurit acest aspect, vă întreb acum unde putem să și consumăm o asemenea masă așa cum se cuvine?

Sunt câteva locuri în București, mai ales în hotelurile de lux ca Howard Johnson, , Athenee Palace Hilton, Intercontinental și JW Marriot însă și prețurile sunt puțin cam piperate.
O alternativă mai ieftină dar la fel de gustoasă ne este oferită de către restaurantul cu specific spaniol "La Rambla", situat într-o zonă extrem de bună, exact la piața Victoriei, lângă blocul Orange. Devenit deja o tradiție, brunch-ul de aici este mai mult decât o activitate de sfârșit de săptămână, este momentul în care ieși cu prietenii într-un loc minunat și mănânci diferite bunătăți alături de un delicios pahar de sangria.

În fiecare duminică cei de La Rambla vă așteaptă la Bufetul de Paella, cu prețuri delicioase și o atmosferă de nota 10!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod