Trend alert: Campari Tonic!

Campari! Când spui Campari gândul te duce direct la sticla elegantă și la culoarea roșie, inconfundabilă, a acestei băuturi. Cu o istorie de peste 150 de ani, fiind distribuit în mai mult de 190 de țări, versatilul Campari este un aperitiv prin excelență și unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume. Rețeta originală, un mix de ierburi și condimente cu arome unice, este folosită până în zilele noastre și este, bineînțeles, secretă, fiind cunoscută de doar trei persoane.
Emblematicul aperitiv Campari are reputația reinventării și reinterpretării gusturilor, astfel că recent a lansat cocktailul Campari Tonic. Campari Tonic este cocktailul recomandat celor care își doresc să exploreze latura nonconformistă a Campari, fiind o băutură efervescentă, care surprinde esența Italiei. Cu o rețetă relativ simplă, fiind compus din Campari, apă tonică, multă gheață și o felie de lime, Campari Tonic se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, fiind pretextul modern al reuniunilor cu prietenii.

Cocktailul Campari Tonic are un gust îndrăzneț, puternic, calibrat de o nota proaspătă și răcoritoare și reprezintă provocarea celor aflați în căutarea unor experiențe inedite.
Este cocktailul destinat celor care au un stil de viață dinamic, care apreciază aventura simțurilor într-o lume extravagantă și care pot ține pasul cu moda ajungând să dicteze tendințele.

Aroma, gustul și culoarea specifică fac din Campari un simbol al pasiunii, un brand aflat într-o evoluție continuă. Fie că ne referim la unele dintre cele mai spectaculoase afișe publicitare, fie că luăm în considerare calendarul Campari, aflat la a 17-a ediție, Campari este sinonim cu moda, fiind definit de  stilul și rafinamentul  italian, ceea ce îl clasează ca un brand iconic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod