Tot ceea ce trebuie să știi despre show-ul lui Cesar Millan din București

Nu mai este un secret faptul că Cesar Millan, celebrul star al cunoscutului serial TV “Cesar și câinii”, a inclus Bucureștiul în turneul european “Once Upon a Dog Tour 2017”. Nu pierde ocazia de a-l vedea live, în acțiune, pe cel mai renumit antrenor canin din lume: în București pe 21 martie 2017 la Sala Polivalentă! Turneul European mai include alte mari oraşe europene, cum ar fi care Londra, Amsterdam, Berlin, Praga și Viena.

Talentul și dedicarea cu care se implică în fiecare poveste și conexiunea incredibilă pe care o are cu câinii, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine. Poate rezolva cu ușurință probleme ce țin de fobii speciale ale câinilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat și o mulțime de alte situații neobișnuite care necesită implicarea unui specialist în psihologie canină.

Astfel, experiența unui show live marca Cesar Millan este inegalabilă, talentul său de a stabili o relație de încredere în raport cu câinii fascinează spectatorii, mărturie fiind prezența unui public numeros la show-urile pe care le-a susținut de-a lungul timpului peste tot în lume, de la Beijing până la Las Vegas: câte 14.000 – 15.000 de persoane la fiecare spectacol.

Biletele sunt disponibile online pe site-ul myticket.ro, în rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica și Librăria Eminescu. Prețurile sunt cuprinse între 100 de lei (categoria V) și 425 de lei (categoria I), în funcție de distanța față de scenă. Indiferent de categoria de biletele pentru care vei opta, vizibilitatea este la fel de bună mulțumită ecranelor laterale.

În plus, pentru categoriile III și IV, copiii sub 14 ani se bucură de o ofertă specială: 50% reducere din prețul întreg al biletului. In perioada 1-8 martie, toate biletele din categoriile III și IV au o reducere de 15% prin introducerea codului de discount: PROMO.MARTISOR. Oferta nu poate fi cumulată cu alte discounturi sau tarife promoționale.

Spectacolul se va desfășura în limba engleză, însă va fi dublat consecutiv în limba română, astfel încât oricine să poată savura această experiență. Spectacolul este împărțit în două: în prima parte Cesar Millan a pregătit un moment de stand-up comedy în care expune experiențe amuzante în care se vor regăsi iubitorii de animale și ce-a de-a doua parte în care 10 câini cu probleme de comportament vor fi antrenați live pentru a le depăși, în timpul show-ului, așa cum proceda cu cazurile prezentate în emisiunea sa.

Prin urmare, nu rata șansa unică de a fi pe scenă, alături de câinele tău la spectacolul lui Cesar Millan! Iar la sfârșitul spectacolului, fanii vor avea ocazia să se pozeze alături de artist sau să primească un autograf de la acesta. Așa că, dacă încă nu ai cumpărat biletul, grăbește-te și achiziționează-l online de pe site-ul www.myticket.ro sau din magazinele Diverta, Magazinul Muzica sau Librăria Eminescu! În plus, în virtutea parteneriatului cu Asociația Kola Kariola, 10 lei din valoarea fiecărui bilet vor fi donați către asociație, pentru ajutorarea câinilor fără stăpân… un motiv în plus să vii la spectacol.

Mențiune specială: accesul în Sala Polivalentă nu va fi permis persoanelor însoţite de animale de companie, cu excepția celor ce vor fi aleși pentru prezența pe scenă alături de Cesar, iar filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului vor fi strict interzise.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod