Time to detox la Chefs Experience

Sarbatorile de iarna se sfarsesc si odata cu ele si excesele culinare. Cei de la Chefs Experience s-au gandit la o perioada de revenire in ceea ce priveste alimentatia, asa ca in luna ianuarie, experientele culinare vor fi bazate pe mancaruri light si de asemenea pe sucuri naturale Detox, numai bune pentru a ne pune pe picioare si pentru a ne oferi energia ideala pentru a incepe anul in forta.
 
Asa ca, pe langa meniul a la carte, veti gasi si un meniu preparate pe baza de peste, fructe de mare, sushi, pregatite de catre bucatarii nostri cu ingrediente proaspete si gatite termic in asa fel incat sa se pastreze nutrientii si vitaminele de care avem nevoie.
Mai mult, in meniul special, veti gasi si sucuri naturale Detox, care vor ajuta la detoxifierea corpului si la eliminarea toxinelor acumulate.
 
Salata cu creveti, calamar, midii si dressing de iaurt si busuioc:  30 gr midii; 30 gr creveti; 40 gr calamar; 50 gr salata coss; 15 gr ardei kapia; 15 gr fasole verde; 10 gr porumb; 10 gr morcov.  Pentru dressing: 50 gr iaurt; 5 gr busuioc; usturoi, sare si piper dupa gust.
 
Se soteaza crevetii in unt, dupa care se adauga midiile marinate, tentaculele de calamar taiate cubulete.
Pregatim mixul de salata cu morcov, fasole verde, ardei kapia taiat cubulete, porumb si salata coss si adaugam dressing-ul facut din iaurt, busuioc, usturoi, sare si piper.
Iar la final peste acest mix de salata adaugam fructele de mare.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod