Thermomix lansează în România „Ferrari-ul bucătăriilor”

Thermomix, subsidiara producătorului german de electrocasnice premium Vorwerk, lansează oficial pe piaţa din România procesorul multifuncţional de alimente Thermomix TM31, cea mai mică bucătărie mobilă din lume, recomandată de experţii culinari drept „Ferrari-ul bucătăriilor”.

Thermomix, subsidiara producătorului german de electrocasnice premium Vorwerk, lansează oficial pe piaţa din România procesorul multifuncţional de alimente Thermomix TM31, cea mai mică bucătărie mobilă din lume, recomandată de experţii culinari drept „Ferrari-ul bucătăriilor”.

 

Cu o greutate de 6,3 kilograme, Thermomix TM 31 este cel mai mic şi mai compact procesor de alimente ce îndeplineşte 12 funcţii într-unul singur: mixer, maşină de tocat, moară, steamer, malaxor, cântar, timer, maşină de gătit, shaker, zdrobitor de gheaţă, blender, râşniţă.



Thermomix poate fi folosit pentru pregătirea unei game variate de preparate, de la cozonac, paste, supe, sucuri, la produse elaborate, rezervate până nu demult doar chef-ilor, precum creme ganache, desert zabaione, emulsii şi pate-uri, într-un timp de până la 10 ori mai scurt. Astfel, aluaturile pentru prăjituri se fac între 1 şi 3 minute, în 3 până la 5 minute sosurile, între 10 până la 20 de minute supele, cremele sau gustările, între 10 şi 15 minute marmelada, gemul sau dulceaţa şi până într-un minut orice suc sau băutură.

Robotul este livrat împreună cu o carte de bucate ce conţine 200 reţete în limba română şi care indică inclusiv timpii de gătire, astfel încât alimentele să nu-şi piardă gustul şi vitaminele prin prepararea termică excesivă.
La cerere, sunt disponibile încă trei reţetare internaţionale cu traducere în limba română. Pentru utilizatorii de iPhone, iPad şi iPod, Thermomix a dezvoltat aplicaţia Thermomix App prin care au acces la un reţetar internaţional direct de pe dispozitivul mobil.

Robotul are un motor Vorwerk industrial fără frecare, ceea ce împiedică încălzirea aparatului chiar dacă este utilizat intens pentru o perioadă îndelungată. Instalaţia de încălzire poate fi setată între 37°C (temperatura indicată pentru prepararea hranei bebeluşilor) şi 114°C. Dispozitivul este prevăzut cu un cântar electronic integrat ce măsoară de la cinci la 100 de grame în paşi de câte cinci grame şi de la 100 de grame la 2.000 de grame în paşi de câte 100 de grame până la şase kilograme.
Bolul de mixare, cu o capacitate de doi litri, este realizat din oţel inoxidabil cu sistem de încălzire şi senzor de temperatură integrat.  Thermomix TM31 dispune de un cuţit Solingen, ascuţit pe o parte pentru a tăia, zdrobi şi frământa şi bont pe cealaltă parte pentru a amesteca delicat alimentele. Vasul Varoma este realizat din plastic rezistent la temperaturi ridicate. Thermomix este livrat cu alte două ustensile, spatula şi fluturele, pentru amestecarea sosurilor şi a spumelor, dar şi cu o cupă de măsurare ce poate fi folosită totodată drept capac.
Procesorul nu necesită supraveghere şi nici mestecare în timpul preparării alimentelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod