Teo, Vio si Costel: 14 ani de stand up comedy marcati la Sala Palatului

“Fiecare ne alegem momentele de stand-up comedy inspirandu-ne din viata noastra” Teo, Vio si Costel. Pentru multi dintre noi, aceste nume inseamna stand-up comedy. Si e firesc, mai ales ca anul acesta cei trei aniverseaza 14 ani de cand se prezinta in fata publicului.

Si o fac sincer, fiind ei. “Fiecare ne alegem momentele de stand-up comedy inspirandu-ne din viata noastra”, spune Costel. Ei recunosc deschis: “Sunt glume cu care poti sa ai succes, glume care pot sa nu placa publicului. Dar este important sa te adaptezi, sa fii acolo, sa intelegi reactia salii. OK, se poate sa nu o spui tu cum trebuie sau chiar sa nu fie buna. Dar trebuie sa te adaptezi din mers.”


Publicul, alaturi de ei de la inceput
Dupa 14 ani ei spun deschis ca publicul a fost “acolo” inca de la inceput. Poate nu intelegeau exact fenomenul, asa cum se intampla astazi, dar erau in sala. Iar pentru un stand-up comendiant asta conteaza.

“Noi ne prezentam in fata voastra, vorbim despre ceea ce traim si ….voi radeti…sau nu. Uite, de exemplu ei doi (n.r. Vio si Costel) au facut copii suficient cat sa nu mai fac eu, deci…”, puncteaza cu umor Teo. Astazi, publicul intelege stand-up comedy-ul. “Nu toata lumea, este adevarat. Unii cred ca este prea vulgar. Acest gen trebuie inteles. De acord, in Statele Unite sunt zeci de mii de astfel de artisti si numai cativa care nu folosesc si parti cu un limbaj licentios sau deochiat. Insa, marea (dar marea) parte nu fac asta! Acesta este stand-up comedy-ul”, explica cei trei.


Premiera in cariera lor: Sala Palatului
Teo, Vio si Costel nu sunt doar colegi de scena, ci si prieteni.

Iar asta se observa din modul in care se completeaza reciproc. Se va vedea cu siguranta si pe scena Salii Palatului, in data de 18 Februarie, de la ora 20.00, in cadrul spectacolului “Mare Show La Palat”. “Va spunem in premiera: vom avea un moment de tip Stan si Bran in care ne vom bate cu frisca. Am repetat mult. Vom avea o orchestra care va canta. Va fi ceva fabulos. Asta nu se poate rata!”, explica razand Teo si Costel. Insa, dincolo de orice gluma, adevarul este ca cei trei vor trai senzatia unei sali atat de mari pentru prima data iar asta ii incanta foarte mult. “Momentul Sala Palatului” a venit si din dorinta de a avea in sala public iubitor de comedie de calitate, public care iubeste ideea de a merge la Sala Palatului, dar nu si de a veni intr-un club pentru a savura actul artistic de stand-up comedy.
Cei trei nu fac promisiuni nici ca se va rade cu lacrimi fara incetare, nici ca vor avea cel mai bun si unic show de stand-up, nici ca vor surprinde cu un concept anume. Promit sa fie ei: Teo, Vio si Costel.


Au insa o dilema, pe care spera sa o poata rezolva pana pe 18 februarie: cu ce se imbraca. Teo stie sigur ca nu poate purta tricou, deci un sacou ar fi potrivit (poate unul cu paiete), Costel crede ca va adauga tinutei un fular alb, lung (astfel incat sa para mai inalt), iar Vio este rezervat (spera sa isi surprinda audienta).


Cei care vor sa rada timp de 2 ore si sa fie surprinsi de look-ul “fashonistilor” Teo, Vio si Costel isi mai pot inca achiztiona bilete dintre cele ramase spre vanzare la Eventim , Bilete.ro , Myticket, Bilet.ro, Iabilet si Blt si la Casa de bilete a Salii Palatului si magazinele partenere.


ATTN: Organizatorii mentioneaza faptul ca cei cu varsta sub 18 ani pot participa la spectacol numai cu acordul sau insotiti de un adult!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod