Te uiţi la filmele de pe iPhone direct pe monitor!

Pentru utilizatorii de iPhone 4/4s şi iPod, AOC prezintă modelul LED de 23”, E2343Fi, special conceput pentru a reda imagini, clipuri audio şi clipuri video stocate pe iDevice direct pe ecranul de dimensiuni mari al monitorului. În acelaşi timp, design-ul minimalist, ultra slim al modelului îl completează perfect pe cel al dispozitivelor Apple.

Datorită tehnologiei patentate plug-and-play proprietară AOC, aceştia trebuie doar să conecteze telefonul sau media playerul la staţia de andocare integrată în baza monitorului şi să deschidă fişierul ales.
Fişierele media de pe dispozitivul Apple sunt sincronizate automat, astfel încât utilizatorii se pot bucura de imagine şi sunet de înaltă calitate fără a avea nevoie de schimbarea setărilor vreunuia dintre dispozitive.

Pe lângă staţia de andocare, baza monitorului AOC E2343Fi integrează difuzoare stereo SRS de înaltă calitate, cu o putere de 5 watt fiecare, perfecte pentru a reda atât videoclipuri, cât şi melodii, într-un mod natural şi realist. Astfel, monitorul se poate transforma într-un veritabil centru de divertisment al încăperii.

Spre deosebire de staţiile de andocare convenţionale, cea dispoibilă pe modelul E2343Fi oferă posibilitatea de a încărca dispozitivul iPhone sau iPod, chiar şi în timp ce acesta redă conţinut media, economisind timp, dar şi spaţiu preţios pe birou, prin eliminarea nevoii de cabluri adiţionale.

Modelul E2343Fi are un profil uimitor de subţire, de numai 12,9 mm, şi un design minimalist, ceea ce îl integrează perfect în orice cameră de zi cu un decor modern.
Monitorul păstrează aspectul curat al dispozitivelor Apple, prin intermediul porturilor integrate în baza sa, ce elimină aglomerarea inestetică de cabluri. Monitorul AOC E2343Fi este disponibil în România la un preţ recomandat de 849 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod