TATI îţi transformă casa în cel mai primitor cămin

În luna decembrie, mai mult ca în oricare lună a anului, toate drumurile duc spre „acasă”. Iar pentru a transforma casa în cel mai primitor şi mai călduros cămin, în care să te bucuri de sărbători împreună cu prietenii și familia, este de ajuns să adaugi mici accente și să apelezi la trucuri simple din desingul interior.
TATI îţi este cel mai bun prieten atunci când vine vorba despre decoraţiuni la preţuri accesibile, cu numeroase produse pentru toate stilurile. Iată câteva sfaturi prin care poţi schimba întreaga atmosferă din casă, fără modificări semnificative, costisitoare:

Accente „shabby-chic”

Stilul shabby-chic este romantic, feminin şi cald, perfect pentru zilele geroase de iarnă. Pentru a aduce influențe din acest stil la tine acasă, combină elemente decorative în culori pastelate şi luminoase care să te ducă cu gândul la farmecul și eleganța vintage.
În magazinul TATI găsești diverse produse folosite în decorarea interioarelor shabby chic (lămpi, cutii decorative, ceasuri de perete, perne pufoase și colorate, lenjerii de pat).

Amintiri de pus în ramă

Cele mai plăcute amintiri se păstrează în suflet, dar te poţi bucura şi mai mult de ele atunci când le împărtăşeşti cu cei dragi. Fă o selecţie cu cele mai frumoase fotografii, așază-le în ramele chic de la TATI şi te vei surprinde zâmbind de fiecare dată când treci pe lângă ele.

Obiecte de decor

Orice spațiu poate fi transformat într-o încăpere călduroasă dacă îți pui creativitatea la lucru.
Îndrăznește, inovează, nu îți fie teamă să combini obiecte diferite! Cutiile colorate pot fi foarte utile şi pentru depozitare, nu doar pentru decor, iar coşuleţele cu flori adaugă un plus de culoare unei încăperi. Învăluie-ți locuința în căldură cu ajutorul micilor decorațiuni precum: perne, pături de canapea, vaze, suport de bijuterii, lumânări.

Toate aceste și multe altele te așteaptă să le alegi și să le dai viață de pe rafturile de home & deco ale magazinului TATI, din Veranda Mall.
Inspirația vine căutând!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod