TASSIMO introduce Carte Noire în România

TASSIMO, aparatul inteligent de cafea, a prezentat astăzi Carte Noire, cea mai iubită cafea premium din Franţa, în cadrul unui eveniment dedicat pasionaţilor de cultură şi gastronomie franţuzească.
TASSIMO, aparatul inteligent de cafea, a prezentat astăzi Carte Noire, cea mai iubită cafea premium din Franţa, în cadrul unui eveniment dedicat pasionaţilor de cultură şi gastronomie franţuzească. Carte Noire va completa gama de băuturi disponibile pentru aparatul TASSIMO ce cuprinde, în acest moment, branduri recunoscute la nivel internaţional, precum Jacobs, Milka şi Twinings.

Carte Noire a fost creată in Franţa, în 1978 şi a revoluţionat piaţa cafelei din această ţară, remarcându-se prin aroma unică şi intensă, gustul catifelat.
Aceasta a devenit rapid marca de cafea numărul 1 in Franţa. Carte Noire se adresează adevaraţilor cunoscători de cafea, întruchipând perfecţiunea în ceea ce priveţte calitatea cafelei .


În România, cele două sortimente lansate sub marca Carte Noire sunt: Café Long Délicat şi Carte Noire Café Long Intense. Acestea sunt disponibile sub formă de T-discuri pentru aparatul TASSIMO.

TASSIMO, aparatul inteligent de cafea, ce oferă o experienţă unică fiecărui consumator, se diferenţiază prin tehnologia INTELLIBREW cu care este dotat.
Datorită tehnologiei inovatoare de citire a codurilor de bare înscrise pe capacul fiecărui T DISC de cafea, ceai sau ciocolată caldă vom obţine de fiecare dată o băutură perfect preparată, consumatorul nefiind nevoit  să calculeze cantitatea de apă, de cafea, timpul sau temperatura de preparare pentru fiecare băutură.


Tassimo este o combinaţie între cea mai nouă tehnologie Bosch şi cea mai înaltă calitate a cafelei Jacobs Krönung, gustul fin al ciocolatei Milka si aroma de fructe specifică ceaiului Twinings.
Toate acestea au constituit un avantaj competitiv ce i-au adus pozitia de lider de piaţă la numai 2 ani de la lansare, precum şi o creştere semnificativă a cotei de piată in volum (aparate) de aproape 11 pp in 2013 faţă de anul anterior.

TASSIMO îşi doreşte să ofere consumatorilor libertatea de a alege dintr-o gamă variată de produse băutura pe care si-o doresc. În acest moment, gama de băuturi disponibile pentru aparatul TASSIMO cuprinde sortimente de cafea Jacobs, ciocolată caldă Milka şi ceai Twinings.
Începând cu luna martie a acestui an, portofoliul de produse este completat de cele două sortimente Carte Noire, dedicate iubitorilor de cafea premium.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ionela Vasilescu pe 11 Apr 2014, 17:38
    Foarte buna cafeaua!!!

    Este cea mai buna cafea de la Tassimo - Carte Noir!!! Imi place foarte mult http://cutiacucafea.ro/collections/capsule-tassimo/products/tassimo-carte-noire-cafe-long-intense-16-capsule

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod