Târg de Adopții #AdoptDontShop

În ultima vreme ai simțit că trebuie să faci următorul pas important în viața ta și să îți iei un animal de companie? Sau poate ai deja un prieten cu blană și ideea de a adopta încă unul îți surâde, dar nu știi exact ce presupune asta. Ori poate pur și simplu vrei să fii mult mai bine informat legat de subiectul adopției, dar și de importanța sterilizării animalelor de companie.
Dacă te afli într-una dintre situațiile astea, sau dacă pur și simplu iubești animalele și vrei să afli poveștile impresionante ale unora dintre ele, atunci e clar că pe 21 aprilie, de la ora 10:00 trebuie să-ti dai check-in în parcul Crângași din București la Târgul de Adopții #AdoptDontShop!

Clinica veterinară Pet Stuff, Clubul Cainilor Utilitari , Asociația pentru protecția animalelor Big Hearts Society și Penitenciarul Jilava organizează Târgul de Adopții #AdoptDontShop, ce are ca scop sporirea conștientizării asupra adopției unui animal, dar și importanța sterilizării acestuia.


În cadrul Târgului de adopții #AdoptDontShop, oricine își poate cunoaște viitorul prieten patruped alături de care să înceapă cea mai frumoasă călătorie. Câini și pisici deopotrivă vor fi prezenți la eveniment, în speranța că 21 aprilie 2018 va fi ziua când își vor găsi omul potrivit.

Va așteptăm pe toți în parcul Crângași, zona țarcurilor de joacă amenajate pentru câini, pe 21 aprilie, de la ora 10:00

Intrarea este liberă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod