Sweethearts la Madame Lucie

In februarie, la Madame Lucie Bucuresti, Sibiu, Constanta si Chisinau, iubirea se declara cu Sweetheart Macarons – editia speciala de Sf. Valentin si Dragobete. 

Pana pe 25 februarie Madame Lucie pregateste zi de zi macarons in forma de inimioara, cu aspect fin si  gust ispititor de ciocolata sau trandafir in doua nuante: roz pastel si rosu. Vitrinele Madame Lucie - Boutique de Gateaux vor incanta ochii si simturile si cu alte noi delicatese rafinate: moelleux au chocolat, cheesecake sau gateau au yaourt et framboises.

 

Cadoul dulce-cuceritor al lunii februarie este disponibil in: Bucuresti (str.

Tudor Stefan 26 şi Baneasa Shopping City), Sibiu (bd. Victoriei 29), Constanta (str. Poporului 23 si City Park Mall) si Chisinau (str. Mitropolit Varlaam 75). Din anul 2010 Madame Lucie pune accent pe originalitate, deliciu si culoare in delicatele sale macarons. Primul boutique de gateaux a fost cel din Bucuresti care, de la sfarşitul anului trecut, se bucura de o imagine noua, personalizata si foarte chic semnata Visuell. Intregul concept de design, de la culori si pana la piesele de mobilier se concentreaza in jurul micilor delicatese.

Mai multe detalii pe: www.madamelucie.ro sau pe facebook: MacaronsMadameLucie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod