Sugestii de Crăciun. Un univers plin lumina si de prieteni cu lămpile Disney de la Philips

Cadourile de Crăciun pentru copii pot fi o adevărată provocare pentru părinţii care nu ştiu ce idei să mai născocească pentru a-i impresiona şi mulţumi pe micuţii lor. Imaginaţia şi creativitatea sunt puse la încercare an de an, iar darurile clasice nu mai par atât de interesante. Pentru că cei mici sunt fascinaţi de lumea din poveşti, Philips vine în ajutorul părinţilor care doresc să recreeze atmosfera Disney în camera celui mic. Lămpile Disney de la Philips - Living Colors Micro Disney şi Softpals - aduc mai aproape de copii cele mai îndrăgite personaje din filmele copilăriei.

Living Colors Micro Disney este o colecţie de lămpi special concepute pentru copii, cu o varietate de lumini colorate ce înveselesc camera micuţului, creând o atmosferă jucăuşă şi relaxantă.
Cele patru filme animate clasice care înveselesc lămpile (Avioane, Masinute, Printese si Mica Sirena)  însoţesc copilul într-o noapte plină de vise colorate şi lasă imaginaţia să zburde. Prin atingerea şi glisarea pe banda de culoare de pe produs, se poate selecta una din cele 64 de culori diferite pentru a picta cu lumini colorate camera sau locul de joacă. Prin efectul de lumină difuză, culorile se îmbină natural, iar apăsând pe butonul pornit/ oprit timp de 5 secunde, lămpile oferă opţiunea de a derula automat întreaga gamă de culori.

Lămpile Living Colors Micro Disney pot fi achiziţionate din magazinele partenere - Altex şi eMAG -, la preţuri variind între 149,99 RON 199,99 RON.

Lămpile de veghe portabile din colecţia Softpal aduc mai aproape de copii personajele Disney în formă reală, astfel încât cei mici să poată dormi sau juca în siguranţă alături de un prieten luminos, blând şi protector.
Concepute special pentru copii, lămpile Softpal dispun de LED în interior, beneficiind de câteva avantaje ce permit acestora să le utilizeze cu uşurinţă şi în sigurnaţă: luminează un timp îndelungat, sunt mereu reci la atingere şi se aprind şi se sting cu o simpla miscare a mâinii.

Lămpile Softpal pot fi achiziţionate din magazinul partener eMAG, la 223,06 RON, preţ recomandat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod