Stream DrinksMaker de la SodaStream!

Se apropie vara şi va trebui să ţi minte să bei cei doi litri de lichide pe zi, obligatorii pentru sănătate, frumuseţe şi prospeţime. În această primavară îţi propunem cu încredere cea mai simplă şi mai distractivă soluţie care să te salveze de la a rămâne în pană de hidratare acasă sau la birou: sistemul Stream DrinksMaker de la SodaStream!
Se apropie vara şi va trebui să ţi minte să bei cei doi litri de lichide pe zi, obligatorii pentru sănătate, frumuseţe şi prospeţime. În această primavară  îţi  propunem cu încredere cea mai simplă şi mai distractivă soluţie care să te salveze de la a rămâne în pană de hidratare acasă sau la birou: sistemul Stream DrinksMaker de la SodaStream!

Poţi găsi apă oriunde dar nu e întotdeauna cea mai plăcută şi de nădejde soluţie de a-ţi potoli setea.  Fă-o sifonată, atât cât vrei tu.
Alege ce aromă şi ce gust îţi doreşti şi adaugă-le în concentraţia care îţi place ţie. Cum? Cu Stream DrinksMaker de la SodaStream! În cât timp? În câteva secunde!

Uită de căratul nenumăratelor PET-uri care poluează mediul înconjurător, pentru că SodaStream are propria sticlă de carbonatare a băuturilor pe care o poţi reumple de câte ori doreşti cu apa pe care o bei de obicei.

Cu siguranţă aparatul Stream DrinksMaker se va adapta de minune bucătăriei tale graţie designului simplu, dar elegant, şi a combinaţiei moderne şi rafinate de negru şi argintiu.
Este un aparat solid şi stabil, uşor de folosit şi nu necesită mentenanţă. Cilindrul de CO2 pe care îl primeşti împreună cu aparatul este foarte uşor de găsit şi înlocuit. Un astfel de cilindru este suficient pentru a acidula până la 80 de litri de băuturi răcoritoare.   
      

Şi dacă trebuie să vă încadraţi într-un buget, veţi afla cu uşurinţă că celălalt cuvânt cheie pentru SodaStream este economia. Aşa că obţineţi o economie consistentă şi satisfacţie numai cu Stream DrinksMaker, pregătindu-vă proprii voştrii doi litri de suc perfect pe zi pentru sănătatea, frumuseţea şi prospeţimea dumneavoastra.  Puteţi găsi sistemele Stream DrinksMaker pe www.sodastream.ro la 379.00 Lei (15% reducere pentru deținători de carduri Eva), de asemenea pot fi cumpărate și din magazinele KitchenShop, hipermarketurile Cora, Real, Auchan, magazinele Domo și din magazinele de aparate de uz casnic din România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod