Spa si iubire

Azi se simte si se traieste altfel. Pentru ca azi, Tu, Eu, El, Ea, Noi, Voi, am invatat sa ne bucuram mai mult, sa ne apreciem mai mult, sa fim. Sa ne cadorisim. Sa ne daruim. Februarie este despre Dragoste si despre Visare. Despre cuplu. Despre bucuria de a fi.

Danubius Health Spa Resort Sovata iti propune un cadou prin care sa fiti mai mult. Sa traiti mai senin. Prin care sa respirati si sa va relaxati. Un week-end romantic la Sovata. Poti alege intre doua hoteluri cochete de 4 stele si 4 stele plus.

Hotel Sovata si Hotel Bradet. Pentru ca suna tare bine.

Astfel, intre 12 si 14 februarie, la Danubius Health Spa Resort Sovata, ai parte de 2 nopti de cazare cu mic dejun pentru 2 persoane, o cina romantica cu muzica live, zi hoteliera prelungita pana la 14.00 pe 14 feb. Desert surpriza, acces nelimitat la Spa, baie romantica aromatica pentru cuplu sau o baie Cleopatra. Pret – 839 de lei.

La Hotel Bradet, beneficiezi de 2 nopti cazare cu mic dejun, o cina romantica cu muzica live, zi hoteliera prelungita pana la ora 14.00, acces nelimitat la centrul  Spa, masaj sincron de cuplu.

Pret – 939 lei.
Daca vrei mai multe detalii, da un click pe pe www.danubiushotels.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod