Sezonul cald? O bucurie, nu un motiv de îngrijorare pentru pielea bebeluşului tău! NIVEA Baby

NIVEA Baby îi oferă micuţului tău cea mai delicată îngrijire
În sezonul cald, îngrijirea este mai importantă ca oricând, iar pentru micuţul tău asta înseamnă mai mult decât igienă. Plimbările mai dese prin parc, hainele mai lejere şi mai subţiri, praful uscat sau vântul, toate acestea duc la o expunere sporită a pielii bebeluşului tău la factorii de mediu. De aceea pielea bebeluşilor trebuie protejată şi îngrijită cu produse adecvate, special dezvoltate pentru nevoile lor specifice.

Îngrijirea bebluşilor începe cu un produs de curăţare delicat.
Gama NIVEA Baby conţine formule îmbunătăţite delicate cu pielea bebeluşului şi 100% fără parabeni. Produsele de îngrijire din gama NIVEA Baby reprezintă cea mai bună alegere pentru curăţarea delicată a pielii bebeluşilor, asigurându-le suportul pentru o dezvoltare sănătoasă. Pentru o îngrijire completă descoperă mai jos produsele NIVEA Baby.
Rutina zilnică de îngrijire a bebeluşilor poate duce la uscarea şi deshidratarea pielii dacă produsul utilizat nu ţine cont de sensibilitatea specifică pielii bebeluşilor.
NIVEA Baby a dezvoltat  loţiunea de spălare extra-delicată NIVEA Baby ce curăţă delicat şi are grijă de pielea bebeluşului din cap până-n picioare, acţionând împotriva deshidratării pielii. Loţiunea este deosebit de delicată cu ochii şi protejează împotriva lacrimilor.

Formula cu extract natural de gălbenele şi o combinaţie specială cu agenţi delicaţi de curăţare are o valoare a pH-ului compatibilă cu a pielii şi nu conţine săpun, parabeni, alcool şi coloranţi.
Produsul este testat oftalmologic. Toleranţă la nivelul pielii confirmată clinic şi dermatologic. Preţ recomandat: 14,21 Lei, 250 ml, 21,26 lei, 500 ml
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod