Seturi cadou Dove Men + Care - ingrijire pentru un plus de putere

Perioada sărbatorilor este ocazia perfectă să ai grijă de partenerul tău. Dove Men+Care îți pune la dispoziție seturi cadou cu care să îl surprinzi și să-i oferi îngrijire pentru un plus de putere.

Dove Men+Care Clean Comfort Bag  - Gelul de duș Dove Men+Care Clean Comfort cu tehnologia Micro Moisture™ oferă îngrijire superioară pielii și o senzație deosebită de prospețime, grație parfumului cu caracter lemnos, floral și citric. Formula inovatoare, cu agenți de curățare eficienți în combinație cu agenți de îngrijire, hidratează în profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sănătoasă și mai puternică.
 
Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort asigură protecție eficientă împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute 48 de ore. Parfumul revigorant combină note de lămâie, mandarină, lavandă, mentă, mosc și ambră.
În plus, tehnologia unică, ce conține agenți de hidratare, protejează pielea subrațului împotriva iritațiilor. Samponul Dove Men+Care Energy Boost fortifică firul de păr și îl îngrijește în profunzime.  Setul Dove Men+Care Clean Comfort conține și o geantă pentru bărbați cadou. Preț recomandat: 44.88 lei.

Dove Men+Care Extra Fresh Bag -  Gelul de duș Dove Men+Care Extra-Fresh cu tehnologia Micro Moisture™ oferă îngrijire superioară pielii și o senzație de prospețime și revigorare grație agenților de răcorire și parfumului cu caracter citric și lemnos. Formula inovatoare, cu agenți de curățare eficienți în combinație cu agenți de îngrijire, hidratează în profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sănătoasă și mai puternică.
 
Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Extra Fresh asigură protecție eficientă împotriva transpirației, pentru un plus de comfort și încredere, în orice moment al zilei.
În plus, tehnologia cu ¼ agenți de hidratare protejează pielea subrațului împotriva iritațiilor.

Datorită formulei speciale, hidratante, săpunul Dove Men+Care nu usucă pielea așa cum fac săpunurile obișnuite și oferă o senzație de confort pielii, chiar și după bărbierit, fiind recomandat atât pentru corp, cât și pentru față. Setul Dove Men+Care Extra Fresh include o geantă pentru bărbați cadou. Preț recomandat: 32.48 lei.

Dove Men+Care Clean Comfort DUO -  Gelul de duș Dove Men+Care Clean Comfort cu tehnologia Micro Moisture™ oferă îngrijire superioară pielii și o senzație deosebită de prospețime, grație parfumului cu caracter lemnos, floral și citric. Formula inovatoare, cu agenți de curățare eficienți în combinație cu agenți de îngrijire, hidratează în profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sănătoasă și mai puternică.
Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort asigură protecție antiperspirantă eficientă, iar formula cu ¼ agenți de hidratare protejează pielea subrațului împotriva iritațiilor. Preț recomandat: 25.71 lei

Dove Men+Care Extra Fresh DUO  -  Gelul de duș Dove Men+Care Extra-Fresh cu tehnologia Micro Moisture™ oferă îngrijire superioară pielii și o senzație de prospețime și revigorare grație agenților de răcorire și parfumului cu caracter citric și lemnos. Formula inovatoare, cu agenți de curățare eficienți în combinație cu agenți de îngrijire, hidratează în profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sănătoasă și mai puternică.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Extra Fresh îți asigură protecție eficientă împotriva transpirației, pentru un plus de comfort și încredere în orice moment al zilei. În plus, tehnologia cu ¼ agenți de hidratare protejează pielea subrațului împotriva iritațiilor.
Preț recomandat: 25.71 lei

Dove Men+Care Hydration Balance DUO - Gelul de duș Dove Men+Care Hydration Balance cu tehnologia Micro Moisture™ oferă îngrijire superioară pielii și o senzație de prospețime și revigorare grație agenților de răcorire și parfumului proaspăt. Formula inovatoare, cu agenți de curățare eficienți în combinație cu agenți de îngrijire, hidratează în profunzime (stratum corneum) pentru o piele mai sănătoasă și mai puternică.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Invisible Dry oferă protecție antiperspirantă eficientă, fără urme albe pe 100 de culori, și îngrijire prin tehnologia cu ¼ agenți de hidratare. Preț recomandat: 25.71 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod