Sărbători de poveste la prețuri de depozit!

Încet-încet, iată-ne din nou în pragul sărbătorilor de iarnă. Prinși în iureșul pregătirilor, ne amintim că trebuie să pregătim casa cu grijă, astfel încât să fie o încântare pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici! Brico Dépôt te așteaptă și de această dată cu o gamă variată de articole de sezon la Stop Preț.
 
Brazii au rămas de-a lungul timpului simbolul sărbătorilor de iarnă. Grăbește-te, în perioada 26 noiembrie – 15 decembrie pentru a-ți achiziționa bradul ideal, poți alege unul dintre cei 28.000 de brazi cu înălțime între 175 și 220 cm, la prețul imbatabil de 69 lei, sau un brad la ghiveci (125-150 cm, la doar 99 lei).

Dacă anul acesta te-ai gândit să extinzi lista persoanelor cărora vrei să le aduci bucuria Sărbătorilor, de la Brico Dépôt poți cumpăra cadouri inspirate, adaptate perfect preocupărilor și dorințelor tuturor.  Gama de produse din care poți alege este, ca întotdeauna, extinsă - de la unelte multifuncționale, indispensabile meșterului casei, până la Crăciunițe decorative de diverse mărimi.


Lasă-ți inspirația să te ghideze și dă un aer festiv locuinței tale cu noile corpuri de iluminat! În plus, doar aici găsești tub luminos de diverse culori, la numai 43,95 lei/rola de 20 m, perfect pentru împodobirea camerei, dar și a exteriorului casei și orice sortimente de instalații, care te vor face să zâmbești privind bradul împodobit.

Știm cu toții că frigul de abia de acum începe să-și arate colții, așa că nu mai sta pe gânduri, te așteaptă o gamă extinsă de sisteme încălzire pentru casa ta. Cu sobele de teracotă, păstrezi căldura mai mult timp, dar poți desigur opta pentru șeminee, aeroterme, convectoare și radiatoare, disponibile în perioada 26 noiembrie – 15 decembrie la prețuri fără concurență!

Și pentru a fi ferit de surprize neplăcute, cum ar fi o pană de curent electric care să-ți strice pe de-a-ntregul bucuria Ajunului, fii meșter prevăzător și achiziționează din timp cu generatorul de 3100W, motor răcire cu aer/4 timpi, capacitate rezervor 1,5 l și combustibil benzină fără plumb.
Acum îl poți găsi la prețul de 1599 lei!

Iar cum sărbătorile de iarnă sunt momentul ideal pentru a oferi cadourile dorite meșterilor dragi, poți plăti ceea ce ai achiziționat în rate la casele de marcat prin cardurile de credit BRD Finance Mastercard, CardAvantaj, Bancpost si EuroLine pentru cumpărături de la 300 de lei (în 6 rate) sau de la 500 lei (în 10 rate) cu dobânda de 0%. Acum ai și posibilitatea de a beneficia de 7-24 rate cu 1% cost lunar pentru produsele tale preferate numai prin cardurile EuroLine, în depozitele Brico Dépôt din toată țara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod