Respiro iti da o pauza de 30 de zile

Vacantele reprezinta unele dintre cele mai asteptate momente. Fiecare dintre noi are nevoie de o pauza pentru a uita de cotidian si a se recalibra. Insa nu toti suntem la fel de norocosi. A gasi timpul pe care sa-l dedicam unei vacante poate fi un lucru aproape imposibil atunci cand altii depind de noi. Si atunci cum faci? Centrul Respiro iti da pana 30 de zile de pauza. Cum? Daca nu intelegi, ia aminte!

Centrul Respiro este o locatia destinata deconectarii si bunei dispozitii. Este un spatiu frumos care acorda ingrijire si supraveghere 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.

Cui? Parintilor, bunicilor, matusilor sau oricaror persoane cu diverse afectiuni sau dizabilitati care au nevoie de atentie permanenta. Pentru ca si viata ta sa fie mai simpla uneori. Astfel, rudele sau alte persoane care le au in grija sa poata beneficia de un repaus de maxim 30 de zile pe an.

Cei care vin la Centrul Respiro beneficiaza de experienta unor specialisti foarte bine pregatiti, intr-un mediu familial. Ei au la dispozitie servicii complexe, de tipul gazduire si masa, terapie ocupationala, consiliere psiho-sociala si psihiatrica, dar si activitati de ocupare a timpului liber: plimbari in aer liber, excursii, drumetii si alte activitati de stimulare psiho-motorie.

Centrul Respiro se adreseaza tinerilor, adultilor, varstinicilor cu diverse afectiuni, persoanelor cu dizabilitati care au nevoie de suport din partea familiei deoarece se afla in imposibilitatea de a se ingriji, dar si persoanelor ce au nevoie de recuperare psihologica, au trecut prin traume, stres, stres post traumatic, depresie.

Situat in zona Comana, la doar 40 de km de Bucuresti, centrul este inconjurat de liniste si verdeata.


Afla mai multe despre programele si pachetele Respiro pe www.centrul-respiro.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod