Reduceri pe viață cu cardul de fidelitate Blue sau Gold

La Praktiker ai reduceri pe viață cu cardul de fidelitate Blue sau Gold. Acesta este adresat tuturor acelora care își doresc să țină pasul cu schimbarea casei lor și o pot transforma exact așa cum își doresc. Cu acest card, aceștia pot beneficia pe viață de prețuri speciale, discount-uri și chiar cadouri atât pentru ei, cât și pentru casă.

Cardul este valabil pe viață și se obține gratuit, atât online, cât și în magazinele Praktiker. Beneficiile exclusive pe care le oferă cardul de fidelitate aduc plus valoare fiecărui posesor:  Vouchere de 5% pe viață; Oferte exclusive, produse cu reduceri de pana la 20%; Acces la un cont online pentru fiecare posesor de card; Posibilitatea de a ajunge la reduceri permanente de 10% direct la casa de marcat.


Clienții trebuie să prezinte cardul la fiecare achiziție pentru a acumula cumparaturi. Când valoarea cumpărăturilor cu cardul atinge pragul de 3000 de Lei, cumulat în ultimele 12 luni, clienții vor beneficia de un voucher în valoare de 5% reducere. Din acel moment, la fiecare cumpărătură ulterioară clienții Praktiker vor putea utiliza discount-ul de 5% din valoarea bonului fiscal de la ultima achiziție efectuată.  Pentru a intra în posesia cardului clienții pot aplica gratuit pe site-ul www.praktiker.ro sau pot solicita informații în orice magazin Praktiker.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod