Redescopera selectia de ceai verde Twinings!

Ceaiul verde este una dintre cele mai cunoscute băuturi din Japonia şi China,iar consumul acestuia datează de mai bine de 4000 de ani!

În Occident ceaiul verde a câştigat o notorietate destul de mare, mai ales în ultima perioadă, datorită multiplelor beneficii pe care le are asupra sănătăţii, prin aportul de antioxidanţi şi flavonoizi, prin gustul sau răcoritor, dar şi incombinatii cu alte arome. Ceaiul verde este obţinut din frunzele de ceai proaspăt culese şi puse la uscat pentru timp scurt.

În cei peste 300 de ani de căutări, am reuşit să găsim cele mai bune amestecuri, obţinând un sortiment exotic de ceaiuri verzi!


Twinings consideră că ceaiul verde Twinings este cel mai bun! Selectăm frunezele de ceai din grădinile de ceai din toată lumea, printr-un proces căruia îi oferim o deosebită atenţie sic and tratezi ceaiul cu multă dragoste şi atenţie, acesta ţi- o oferă la rândul lui! Twinings nu face doar cel mai aromat, revigorant şi uimitor ceai verde din lume, dar şi-a lăsat creativitatea să obţină cele mai sofisticate amestecuri! Aruncă o privire prin gama Green Tea Twinings şi vei înţelege ce spunem! Pure Green Tea, Green Tea&Lemon, Green Tea Lemon&Honey, Green Tea&Mint, Green Tea&Jasmine, Green Tea&ForestFruits, Green Tea&Pineapple and Grapefrut-energizant, plin de savoare.

Natural şi plin de antioxidanţi cu un gust delicat şi o culoare subtilă va creează starea activă necesară începerii unei noi zile.


Asiaticii cred în proprietăţile medicinale ale ceaiului verde din vremuri străvechi, folosind această băutură pentru a trata o serie întreagă de afecţiuni, de la durerile de cap, până la depresie. Cercetătorii spun că medicină tradiţională chineză foloseşte ceaiul verde că remediu natural de cel puţin 4000 de ani. Ceaiul verde este recunoscut în toată lumea pentru efectul de reducerea colesterolului sau pentru ajutorul dat în întărirea sistemului imunitar atunci când este introdus în dietă zilnică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod