Răcorește-te și alege mixul perfect pentru petrecerile de vară!

Ai mai multe motive să te bucuri de o vară de neuitat! Din 16 iunie, Săptămâna Cocktailurilor începe la Lidl. Răcorește-te și încearcă cele mai inedite combinații de băuturi. Descoperă mixul perfect pentru petrecerile de vară reușite și dă tonul distracției.
Ai mai multe motive să te bucuri de o vară de neuitat! Din 16 iunie, Săptămâna Cocktailurilor începe la Lidl. Răcorește-te și încearcă cele mai inedite combinații de băuturi. Descoperă mixul perfect pentru petrecerile de vară reușite și dă tonul distracției.  

Fie că vrei să experimentezi meseria de barman sau să ai gata preparate cele mai renumite cocktailuri, la Lidl vei găsi băuturile care îți vor aduce pofta de distracție în această vară. Alege cocktailurile aromatizate cu vin (11.99 lei) și bucură-te de gustul lor răcoritor. Aromele tropicale de mango, maracuja și banane, zmeură și maracuja sau ananas și nucă de cocos te vor face să te simți în fiecare zi ca în vacanță.

Petrecerile perfecte alături de prieteni trebuie „stropite” cu cele mai renumite cocktailuri.
La Lidl vei găsi gata preparate băuturile Margarita, Caipiroska, Passion, Blue Curaçao, Pinsang, Piña Colada, Cosmopolitan și nelipsitul Mojito, renumit datorită prospețimii și aromei sale răcoritoare de mentă. La un preț avantajos de doar 19.99 lei/sticlă, vei putea să îți creezi un bar chiar la tine acasă și să organizezi în această vară multe petreceri tropicale.

Dacă vrei să-ți surprinzi prietenii și să le demonstrezi că poți fi un barman talentat, alege toate ingredientele necesare pentru a crea un mix inedit de băuturi. Experimentează și pregătește, după preferințe, cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice.
Ca să obții băuturi tropicale, ingredientul de bază este lichiorul de cocos (16.99 lei). De asemenea, trebuie să ai la îndemână și romul alb (21.99 lei) - potrivit pentru a prepara cocktailuri precum Cuba Libre sau Piña Colada. Nu trebuie să-ți lipsească în momentele de distracție nici bitterul aperitiv (19.99 lei), care se poate consuma ca atare sau amestecat cu alte băuturi.

Pentru cei care nu beau alcool, poți să combini un nectar de zmeură și maracuja sau unul de mango și maracuja din gama Solevita (4.99 lei) cu siropurile de diverse sortimente (9.99 lei).
Alături de băuturile pregătite, servește un cocktail de fructe (7.99 lei), pentru a intra complet în atmosfera unei petreceri exotice.

În plus, nu uita să ai mereu gheață în congelator. Folosește pungile speciale (4.99 lei) pentru pregătirea ei. De asemenea, paiele pentru cocktail (4.99 lei), zahărul decorativ colorat pentru cocktail și prăjituri (6.99 lei) sau bucățile proaspete de fructe sunt nelipsite atunci când dorești să impresionezi prin modul de servire.

Fie că ești pe plajă, la munte sau acasă în fața televizorului, vei putea crea o atmosferă tropicală, relaxându-te alături de un cocktail fructat, răcoritor, care va transforma fiecare zi călduroasă  într-un moment de răsfăț.
Între 16 și 22 iunie, descoperă mixul perfect al verii şi vino la Lidl!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod