Primăvara aduce șase noi branduri de renume în Mega Mall

Începând cu această primăvară, bucureștenii se vor putea bucura de noi branduri în Mega Mall. Centrul comercial va extinde zona de food-court cu restaurantul Pep&Pepper și va fi gazda celor mai noi colecții ale brandurilor Wojas, Lacoste/Gant, Diamond by Adesgo și KENRIZ. Deschiderile vor continua și vara aceasta, când TWO by trickSHOT va inaugura un restaurant la nivelul 2 al Mega Mall. Noile restaurante și magazine completează oferta Mega Mall care cuprinde peste 200 de branduri.

Wojas este unul dintre cei mai mari și cei mai apreciați producători polonezi de încălțăminte, care dispune de o rețea de aproape 170 de magazine proprii în Polonia, Slovacia și Ucraina și produce în fiecare an câteva sute de mii de perechi de încălțăminte. În oferta firmei se află încălțăminte elegantă, din piele, pentru femei și bărbați, modele pentru tineri și încălțăminte de trekking.
Oferta este completată de marochinărie din piele - genți, borsete și curele. Conceput ca un magazin tip boutique, magazinul Wojas din Mega Mall este definit printr-o combinație între modernitatea industrială și tradiție și se întinde pe 117 m2 la parterul centrului comercial.

Lacoste/Gant este unul dintre cele mai renumite branduri de modă la nivel internațional, cu zeci de magazine în toată țara, și care oferă o gamă diversă de piese vestimentare la calitate înaltă. Magazinul Lacoste/Gant va avea o suprafață de 77 m2 la nivelul 1 al Mega Mall. Diamond by Adesgo este un brand românesc cu tradiție, care oferă o gamă completă de dresuri create pentru fiecare moment al zilei și fiecare ocazie din viața unei femei, precum și o gamă de lenjerie ce fascinează prin alăturarea de texturi unice cu modele captivante.
În magazinul Diamond by Adesgo femeile pot descoperi produse care combină perfect frumusețea cu un înalt nivel de calitate. Magazinul poate fi găsit la nivelul 1 al mall-ului și cuprinde o suprafață de 30 m2.

Brandul KENRIZ oferă femeilor oportunitatea de a se afirma printr-un stil vestimentar italian și aduce în România ”Rinascimento” sau renașterea bunului gust și eleganța italiană. Purtând hainele brandului KENRIZ, femeile puternice se pot afirma printr-o vestimentație feminină și elegantă. Magazinul KENRIZ are o suprafață de 67 m2 si este situat la nivelul 1 al centrului comercial Mega Mall. Pep&Pepper va deschide cel de-al cincilea restaurant din rețea în România. Prin rețeta sa de business, Pep&Pepper  reușește să se diferențieze de ceilalți operatori din zonele de food-court prin meniul inedit și prin servirea care durează maximum șapte minute.
Consumatorii se vor putea bucura de un meniu cu preparate variate din pui, paste (făcute zilnic din ingrediente naturale) și salate, potrivite pentru orice moment al zilei. Restaurantul poate fi găsit la nivelul 2 al Mega Mall, unde ocupă o suprafață de 174 m2.

TWO by trickSHOT va oferi vizitatorilor Mega Mall, din această vară, o experiență culinară desăvârșită prin varietatea de produse și de servicii disponibile. TWO by trickSHOT va avea trei zone principale: zona de entertainment – unde pot fi organizate petreceri și care va cuprinde piste de bowling, mese de biliard și numeroase jocuri pentru adulți și pentru copii; restaurantul – care va avea o capacitate de 230 de locuri și care în weekend va fi gazda unor concerte live, susținute de cei mai iubiți și cunoscuți artiști; terasa – care va susține până la 300 de locuri.
Împreună, toate zonele vor ocupa o suprafață de 2427 m2 la nivelul 2.

De asemenea, în această perioadă, cumpărătorii se pot bucura de cadouri la alegere. Tot ce trebuie să facă este să folosească aplicația Mega Mall ’a-Ha!’ (disponibilă în App Store sau în Google Play), să scaneze bonurile de cumpărături sau doar să petreacă timp în Mega Mall și pot alege din aplicație cadourile preferate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod