Pregătește-te de sărbători delicioase, cu produsele Lidl

Începând de joi, 17 noiembrie, Lidl te surprinde cu ingrediente delicioase pentru momente dulci! În plus, pentru că sărbătorile se apropie, echipează-ți bucătăria cu produse care te pot ajuta să le pregătești celor dragi deserturile preferate.

Bucură-te de ajutor în bucătărie la prepararea bunătățurilor de sărbători cu robotul profesional (499 lei), din gama Silver Crest. Ideal pentru frământare, amestecare și mixare, acesta are 10 trepte pentru reglarea vitezei și un motor puternic de 1300 W, care poate prelucra și aluaturile grele. Robotul vine echipat cu un castron de inox detașabil, cu capacitatea de 6,3 litri, și un braț oscilant cu mâner de reglare pentru o schimbare ușoară a accesoriilor. În plus, acesta include și blender, cârlig pentru frământare și tel plat cu strat de Teflon.
Pregătește prăjiturile festive de sărbători cu formele de copt, de Crăciun, din silicon (5.99 lei/buc) disponibile în 5 modele în toate magazinele Lidl din țară.

Vei găsi și suporturi din silicon pentru aluat (24.99 lei/buc), 60x40 cm, disponibile în 2 modele, cu gradație practică pe lungime, lățime și diametru.


Pentru sărbători cu și mai multă savoare, surprinde-i pe cei dragi cu deserturi ornate cu cireșe dulci în sirop (9.99 lei) Freshona, cu zahăr vanilinat (3.99 lei) sau cu fulgi de ciocolată (3.49 lei) Belbake. În plus, lista de cumpărături trebuie să conțină și ornamente pentru prăjituri în formă de steluțe (9.99 lei), ornamente din zahăr (6.49 lei) și fructe confiate (2.49 lei).
Condimentele de sezon (3.49 lei), esențele de copt (6.99 lei/20 buc.) și batoanele de vanilie (7.99 lei) din gama Belbake sunt doar câteva din ingredientele pentru momente dulci pe care le vei găsi la Lidl săptămâna aceasta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod