Pornește cu Lidl într-o călătorie culinară prin Italia

Din 20 octombrie, cu Lidl călătorești în „la bella Italia”! Timp de o săptămână, lasă-te purtat de aromele autentice ale pastelor și sosurilor sau de gustul savuros al unei pizza pregătite după o rețetă unică italienească. Încearcă diverse specialități de brânzeturi, mezeluri și deserturi delicioase marca Italiamo și pornește într-o călătorie culinară prin Italia.

 

Pregătește o cină care să te poarte cu gândul la o masă servită în orașul etern – Roma. Servește aperitive mediteraneene (16.99 lei), carapaccio de caracatiță (14.99 lei), paste proaspete (4.49 lei) cu sosuri de diverse sortimente (7.99 lei) și pizza (9.99 lei).
Pregătește mâncărurile preferate, folosind ulei de măsline cu mirodenii (12.99 lei), amestecul condimentar italian (9.99 lei) și roșiile tocate și condimentate (3.33 lei). De asemenea, încearcă preparatul pentru bruschete (5.99 lei), foile proaspete de lasagna (5.99 lei), sosul Bechamel (4.99 lei) și pesto-ul proaspăt (3.99 lei).

 

Pe lângă toate acestea, nu uita de un desert fin și delicios. Poți alege dintr-o largă varietate de bunătăți: înghețată Tartufo (7.99 lei), tiramisu (5.99 lei), tort latte macchiato (29.99 lei) sau desertul italienesc (6.99 lei).
Dacă vrei pentru câteva momente să simți plăcerea unui moment petrecut într-una dintre frumoasele cafenele din Piața San Marco din Veneția, atunci servește cafeaua espresso Magnifico (39.99 lei) alături de biscuiții Italiamo de diverse sortimente (5.99 lei), de foitajul cu glazură de caise (2.99 lei) sau de perinițele cu ciocolată și alune (1.49 lei).

 

Din 20 octombrie, pornește cu Lidl într-o călătorie culinară prin Italia. Ti aspettiamo!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod