Policolor lansează vopseaua lavabilă cu miros de caramel

Policolor Orgachim, lider regional pe piaţa de lacuri şi vopsele decorative din Europa de Sud-Est, lansează un produs inovativ pe segmentul vopselelor de interior - Spor Kids cu aromă de caramel, dedicat decorării camerelor de copii, gradiniţelor, şcolilor şi spaţiilor în care cei mici îşi petrec timpul.

 Aroma de caramel în cameră, alegerea numărul 1 dintre 7 arome testate într-un studiu naţional realizat în 2012; Prima vopsea lavabilă de interior cu aromă de caramel aduce 110 culori special create pentru copii şi ţine cont de importanţa culorilor în dezvoltarea psihologica a celor mici; Spor Kids are efect antibacterian şi conţine substanţe care inhibă dezvoltarea mucegaiului, bacteriilor şi algelor; Produsul în ambalaj de 4 şi 10 litri se găseşte de azi în toate magazinele Policolor din Bucureşti, iar din octombrie va fi prezent în reţelele de bricolaj Praktiker, Mr.
Bricolage, Hornbach şi în magazinele partenerilor Policolor din întreaga ţară.
 
Singurul produs de vopsea lavabilă care întâmpină exigenţele părinţilor s-a născut în urma unor atente cercetări realizate în primăvara acestui an şi este lansat în piaţă de Policolor la început de an şcolar - 21.09.2012. Echipa de Reaserch & Development a Policolor a dezvoltat şi testat mai multe reţete pentru ca la final cea cu punctaj maxim să devină actuala Spor Kids.

Peste 400 de subiecţi din întreaga ţară au testat 7 dintre aromele copilăriei, propuse de Policolor. Alegerea lor nr. 1 a fost caramelul.
„Din timpul copilăriei mele, dar şi în postura de părinte, îmi amintesc cu drag de aroma de caramele pe care puştii o asociază cu dulce, vesel şi fără griji; cred că pentru români aceasta este asemănătoare madeleinelor lui Marcel Proust; Policolor este mândru că poate contribui într-un cadru sănătos la păstrarea aromei copilăriei”, adaugă CEO Policolor-Orgachim cu ocazia lansării produsului.

Dacă aroma de bomboane este pentru bucuria tuturor, reţeta a luat în calcul dorinţele celor implicaţi: copii, părinţi, specialişti deopotrivă. Spor Kids conţine substanţe ce acţionează împotriva mucegaiului, bacteriilor şi algelor, prevenind riscul de alergii, astm, infecţii respiratorii etc; mai mult, vopseaua are o rezistenţă deosebită în timp la frecare şi zgâriere, lăsând aventurile celor mici să treacă fără urme.
Cu o eficienţă de 14 mp/ l/ strat, Spor Kids asigură o aplicare uşoară, fără stropire, timp redus de uscare şi stabilitate în timp a proprietăţilor iniţiale.

Aşa cum obişnuieşte mereu, Policolor a folosit la realizarea culorilor doar pigmenţi originali şi, odată cu lansarea Spor Kids, pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai bogată paletă de culori dedicată copiilor existentă în piaţă.  Cele 110 culori vesele şi atrăgătoare au fost create special pentru camerele de copii în directă colaborare cu specialişti în psihologia copiilor, astfel încât nuanţele dedicate celor mici să contribuie la dezvoltarea creativităţii şi creşterii armonioase a acestora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod