Pizza Hut lansează meniul American Dining Experience

Pizza Hut lansează, sub forma unui proiect pilot, noul meniu „American Dining Experience”, cu o selecție de produse tipic americane. Noile preparate oferă o alternativă la meniul tradițional Pizza Hut, cu varietăți de pizza, paste și salate.

„American Dining Experience” aduce fanilor Pizza Hut o experiență americană autentică, bazată pe rețete originale și ingrediente de cea mai bună calitate. Meniul conține preparate clasice cum sunt burgerii, aripioarele picante sau coastele de porc, dar și aperitive specifice cum sunt platourile cu pui sau fructe de mare.

“American Dining Experience aduce câteva din cele mai populare și apreciate feluri de mancare de peste ocean, preparate cu ingrediente de calitate și personalizate conform dorințelor clienților noștri.
Noul meniu este un pas mai departe în zona de inovație, este modalitatea prin care oferim mai multă diversitate și în același timp întărim identitatea americană a brandului Pizza Hut”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Noul meniu este un proiect pilot, desfășurat la Pizza Hut Universitate (Bd. Regina Elisabeta nr. 15 - 19, sect. 3, București). Pentru mai multe detalii despre meniu și noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod