Paste in singura insula Bali din Prahova

Iepurasul va asteapta cu cosul plin de oua rosii, vin si cozonac, la ProEstetica Sana Bali Spa, in Cornu, pe Valea Prahovei. Anul acesta puteti petrece sarbatorile de Paste la Bali Spa, intr-o atmosfera de neuitat, ce imbina traditia romaneasca si cultura asiatica, sanatatea si frumusetea naturala a zonei cu binefacerile si exotismul unui veritabil SPA, SPA-ul nostru balinez. Slujba de Inviere are loc in Cornu de Sus la Biserica– monument istoric “Inaltarea Domnului” datata din anul 1615, iar dupa ce ati luat Lumina, la Bali Spa, bucatarul sef va intampina cu o gustare traditionala romaneasca: oua rosii, pasca si cozonac, preparate dupa o reteta unica, cu o aroma delicioasa si un pahar de vin rosu.

Pachetul include:  cazare in camera de lux cu baie proprie,LCD, internet gratuit, aer conditionat ; mic dejun in restaurantul nostru “Bumbu Bali”; pranz festiv de Paste preparat de Bucatarul Sef ; platou cu cozonac, oua rosii si vinul Casei in restaurantul nostru “Bumbu Bali”dupa slujba de Inviere; 1 masaj balinez / terapeutic/ cu pietre vulcanice /sejur/persoana cu maseurul balinez Tempos sau maseuza  romanca  Magda ; 1 masaj facial traditional/spate/sejur/persoana cu maseurul balinez Tempos sau maseuzele  romance  Magda &Diana; sauna ; acces la piscina acoperita si sala de fitness cu echipament cardio ultraperformant.
Tarif : 79 Euro/ persoana in camera dubla/noapte;  89 Euro/ persoana in camera dubla cu baldachin/noapte;  99 Euro/ persoana in apartament cu baldachin/noapte.  Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani tariful unui pat suplimentar este 80 Ron/noapte cu mic dejun inclus. Oferta este valabila in perioada 14-17 Aprilie 2017, pentru un sejur de minim 2 nopti. Mai multe detalii pe: http://balispa.ro/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod