Pasii esentiali in organizarea botezului

Organizarea unei nunti este un proces care se poate intinde uneori pe intreg parcursul unui an insa in cazul botezului, acesta trebuie pus la cale intr-un interval foarte scurt de timp, cu atat mai mult cu cat micutul a venit pe lume ca o surpriza. Tocmai pentru ca timpul pentru organizarea botezului este destul de scurt, serviciile oferite de Castelul din Inima Orasului sunt cu siguranta cea mai buna solutie pentru planuirea si infaptuirea unui astfel de eveniment sub presiunea timpului.

Cu precizie elvetiana, fiecare membru al echipei Le Chateau isi va aduce contributia la organizarea botezului astfel incat fiecare element in parte al petrecerii sa reflecte bucuria venirii pe lume a celui mai tanar membru al familiei. Mai mult de atat, pentru ca fiecare copil este un print sau o printesa in ochii parintilor sai, cu siguranta locatia ideala pentru organizarea botezului nu poate fi alta decat Sala Principala a Castelului din Inima Orasului.

De altfel, marturie pentru aceasta afirmatie stau toate evenimentele de aceasta natura organizate sub cupola aurita Le Chateau. Din experienta acumulata pe parcursul anilor buni de organizare de botezuri si altfel de evenimente, va impartasim astazi pasii esentiali in organizarea botezului perfect.

Stabiliti lista de invitati. Daca in trecut botezul era o petrecere mai restransa la care luau parte nasii, bunicii si poate doi, trei prieteni mai aproapiati ai parintilor, petrecerile elegante de botez de astazi rivalizeaza in anvergura cu cele de nunta. Tocmai de aceea, lista de invitati nu mai trebuie restransa la doar cei cativa oameni din familie. Alaturi de parinti, nasi si bunici, toti ceilalti oameni dragi ai familiei se pot bucura de aceasta ocazie cu adevarat specaiala.

Dupa ce ati stabilit numarul de invitati, alegeti cu grija locatia in care se va desfasura evenimentul.

Aceasta trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor celor doi parinti si, desigur, sa fie potrivita ca suprafata pentru numarul de invitati. Tocmai pentru ca organizarea unui botez se desfasoara sub presiunea timpului, parintii pot lua in calcul varianta de a sarbatori crestinarea noului membru al familiei intr-o zi de duminica, in special in toiul sezonul de nunti. In aceasta perioada sambetele sunt rezervate cu multa vreme inainte insa in zilele de duminica se pot organiza botezuri fastuoase si pline de voie buna. De altfel, din punct de vedere traditional, botezul are loc duminca, dupa liturghie.

Un alt element important in alegerea locatiei pentru botez este disponibilitatea unei camere pentru micut, parintii lui si bona. Desi bebelusul se va afla in centrul atentiei, copiii au nevoie de somn si liniste in timpul zilei.

Tocmai de aceea, Le Chateau dispune de un apartament de lux, in regim hotelier in care micutul isi poate face siesta, poate fi schimbat sau se poate retrage pentru cateva momente de liniste.
Concepeti meniuri pentru cei mari si pentru cei mici. Spre deosebire de nunta, la botez numarul de copii va fi mai mare. Prin urmare, atunci cand va aflati in plin proces de organizare a botezului, nu uitati de meniurile pentru cei mici. Tocmai de aceea, meniurile oferite de Le Chateau pot fi personalizate astfel incat sa ii atraga si pe cei mici.

Alegerea momentelor speciale ale botezului este si ea un pas important in organizarea acestui tip de eveniment. Animatori, ursitoare, dansatori sau magicieni se numara printre cele mai frecvente optiuni ale partintilor. In cele din urma, un alt pas esential este alegerea "coloanei sonore" pentru petrecerea micutului.

Cel mai frecvent parintii opteaza pentru un DJ insa nu este neobisnuit sa se apeleze la o formatie, la fel ca si in cazul nuntilor. Indiferent care sunt optiunile si dorintele celor implicati in organizarea botezului, echipa Le Chateau este pregatita sa transforme in realitate cele mai pretentioase asteptari!
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod