Palmiye - gustul desavarsit al dulciurilor naturale

Palmiye va invita sa descoperiti fermecatorul gust al unor prajituri de o calitate exceptionala. Specialitatea Palmiye consta intr-o colectie unicat de prajituri, torturi si fursecuri, care pur si simplu va fac viata mai delicioasa.

Cei de la PALMIYE sunt incantati sa va ofere excelenta in domeniul delicateselor de cofetarie, fie ca doriti delicatesele pentru voi, sa le oferiti cadou sau pentru un eveniment deosebit. Palmiye iti pune la dispozitie o colectie unicat de prajituri, torturi si fursecuri realizate cu produse naturale 100% fara aditivi sau conservanti care sigur va fac viata mai delicioasa.

Minunatiile dulci le gasesti de luat acasa si nu numai, in Promenada Mall la parter ( intrarea dinspre Calea Floreasca). Mai multe detalii despre produsele Palmiye pe site-ul http://www.palmiye.ro/ si pe pagina de facebook Palmiye Cakes & Cookies. Si pentru ca ne asteapta un weekend de sarbatoare, Palmiye iti ofera cele mai bune torturi de Sfanta Maria! Ofera celor dragi o bucurie dulce cu torturile gourmet, 100% naturale si absolut delicioase. Iar daca te numeri printre sarbatoriti, te poti bucura de o reducere de 10%! Comenzi si detalii la: 0743.255.777 sau pe site.

Oferta valabila pana pe 20 august 2016.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod