Oprah Winfrey: "Tefal Actifry mi-a schimbat viata!"

Oprah Winfrey a descoperit de curand ca visul ei de a gati gustos, sanatos si in acelasi timp cu putina grasime a devenit realitate, datorita ultimului aparat electrocasnic din bucataria ei: Tefal Actifry. Celebra prezentatoare americana, indragita in toata lumea si cunoscuta datorita faimosului show de televiziune ce ii poarta numele, a incercat intotdeauna sa promoveze un stil de viata sanatos, sustinut prin alimentatie corecta, exercitii si detoxifiere.

Chiar daca nu a semnat niciodata un contract de publicitate cu Groupe Seb, Oprah marturiseste publicului intr-un mesaj pe Twitter ca s-a indragostit iremediabil de noua ei friteoza Tefal Actifry, care, spune ea, i-a schimbat viata.
Pe 15 februarie, Oprah publica o fotografie cu ultimul gadget din bucataria ei, alaturi de care scrie: „This machine .. T-fal Actifry has changed my life. And they’re not paying me to say it.”

Cartofii prajiti, crocanti, aurii si putin sarati sunt o garnitura delicioasa, iubita de toata lumea, pe care vedeta de televiziune a gatit-o pentru prima data sanatos, cu doar o lingura de ulei. Cu Tefal Actifry gatesti feluri de mancare delicioase, care necesita doar 2 cl de ulei si 0.5 g de sare la un kilogram de ingrediente folosite.
Cartofii vor iesi crocanti de fiecare data, datorita tehnologiei care combina pulsul de caldura cu circularea optimizata a aerului cald.  Tefal Actifry are un design modern, este compatibil cu masina de spalat vase si este usor de utilizat, pentru ca tu sa te bucuri de o dieta sanatoasa cu minimum de efort si timp petrecut in bucatarie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod