Ofera-i mamei tale un cadou impresionant!

Stim ca ti-ai dori sa ii oferi mamei tale si luna de pe cer. Dar, din moment ce nu este posibil, apeleaza la cadouri "lumesti", oferite din tot sufletul.
Stim ca ti-ai dori sa ii oferi mamei tale si luna de pe cer. Dar, din moment ce nu este posibil, apeleaza la cadouri "lumesti", oferite din tot sufletul.


Cadou Lush Honey Farm Gift

Pentru cea mai dulce mama din lume, un cadou pe masura: Lush Honey Farm Gift. Contine gel de dus, sapun, spumant de baie solid si sare de baie, toate cu aroma de miere.

Gramaj: 400 g
Continut: Gel de dus Flying Fox 100 g, sapun Honey I Washed the Kids 100 g, spumant de baie solid Ma Bar si sare de baie Honey Bee.
Pret: 84.00 RON
www.lush.ro


Set pentru masaj facial

Masajul facial este ideal pentru stimularea circulatiei sanguine la nivelul tenului, ceea ce are ca efect o mai buna oxigenarea a pielii si eliminarea eficienta a toxinelor.
Un cadoul ideal pentru mama ta!

Setul este compus din:
aparat pentru masaj cu baterii
doi bureti pentru fata
trei capete pentru masaj

Set pentru masaj KC6328-06 Darco
Dimensiuni: 19x13,5x5,5 cm
Pret: 27 RON fara TVA
www.magazinuldepromotionale.ro


Rama foto digitala 7 inch

Toate mamele adora fotografiile copiilor lor. Din aceasta cauza, chiar daca anumite fotografii cu tine ti se par nereusite, totusi mama ta le gaseste minunate. O rama foto digitala ii permite sa schimbe foarte usor si oricand isi doreste imaginile afisate. Rama foto digitala 7 inch KC6852 poate afisa fotografii in format orizontal (tablou) sau vertical (portret). De asemenea, poate fi atarnata pe perete.

Specificatii:

LCD TFT 480 x 234 pixeli
card de memorie SD/ cititor de carduri MMC
alimentarea cu energie e DC12V.
Dimensiuni: 23x16,5x25 cm
Stecher inclus
Pret: 392 RON fara TVA
www.magazinuldepromotionale.ro


Set cadou de baie

Un set de baie pentru relaxare care include, pe langa produse de ingrijire cu aroma de vanilie, o perie din lemn pentru masaj.
Setul de baie este oferit intr-o cutie de cadou din panza.


Include:

gel de dus (110ml)
lotiune de corp (110 ml)
perle pentru cada
lumanare parfumata
perie din lemn
ulei de masaj

Pret: 38,5 RON fara TVA
Aroma de vanilie
www.magazinuldepromotionale.ro


Card Time for Spa

Ofera-i mamei tale o ora si 40 de minute de rasfat la un salon spa. Un exemplu este Cardul Time for Spa de la Eden Spa, care poate contine masaje, terapii faciale, impachetari, exfolieri si sedinte de manichiura si pedichiura spa.

Cardul Time for SPA 2 include:

Honey / Chocolate & Orange Body Glow 50'
Ocean Wave Massage 50'
Timp: 1 ora si 40 minute
Pret: 350 RON

Un cadou "altfel" pentru mama ta poate fi un cadou facut de tine sau o surpriza care ar incanta-o cu siguranta.
De exemplu:

Scrie pe biletele cele mai frumoase amintiri pe care le ai cu mama ta: cum te-a incurajat in prima zi de scoala sau in prima ta zi de munca, cum te-a ingrijit intotdeauna cand te-ai simtit rau, cat de mult iti plac prajiturile facute de ea sau cat de dor iti este de ea daca nu o vezi o perioada de timp.

Pune biletelele intr-o cutie de cadouri. Cand ii oferi cutia, roag-o sa scoata pe rand cate un biletel si sa il citeasca.

Ofera-i o felicitare facuta de tine, asa cum faceai in copilarie. Cu siguranta, mama ta isi aminteste cu nostalgie de perioada in care erai un copilas si ii faceai cu stangacie felicitari pentru diferite ocazii. O felicitare realizata de tine ii va aminti de acele vremuri frumoase.

In dimineata zilei de 8 martie, daca locuiti impreuna, trezeste-te inaintea mamei tale si pregateste-i un mic dejun special, pe care sa il servesti la pat.
Asaza totul cat mai frumos pe o tava pentru mic dejun, pe care mai poti pune cateva flori, alaturi de cadoul tau pentru mama.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 8 Mar 2012, 10:20
    cadouri

    nu stiu ce sa ii iau mamei de 8 martie

    0
    0

  • gfyggughg pe 19 Oct 2009, 18:24
    cadouri

    http://static.eva.ro/img/captcha/03fb.jpg

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod