Oana Turcu și Cristi Brancu și-au imunizat copilul prin metode naturiste!

Zilele trecute, Oana Turcu și Cristi Brancu s-au relaxat la Youness Clinic, un centru de terapii situat la doar 40 km de București, în mijlocul naturii, departe de agitația urbană. Pe lângă răsfățul prin masaje, plimbări prin pădurea din apropiere, hrană vegetariană și detox, fiul lor Teddy a beneficiat și de o terapie pentru creșterea imunității.

Pachetul Infantia este destinat celor mici, abordând tratamente eficiente și naturale pentru boli specifice vârstei. Terapia ajută la îmbunătățirea imunității, tratarea alergiilor și a bolilor respiratorii la copii.

Un pachet include cazare și trei mese pe zi, fiind disponibil atât în varianta de weekend, cât și pentru 7 sau 10 zile, prețul fiind de 60 euro/zi”, ne-a spus dr. Ștefan Stângaciu, președinte onorific al Youness Clinic, medic atestat în acupunctură, api-fito-aroma terapie, formator în apiterapie și autor de cărți de specialitate în mai multe limbi.

Oana Turcu și Cristi Brancu s-au declarat încântați de experiența trăită în weekend. „La final de săptămână avem nevoie să ne încărcăm bateriile.
La Youness Clinic am fost întâmpinați cu căldură, ne-am relaxat la masaj, am învățat lucruri noi despre hrana sănătoasă, iar dr. Ștefan Stângaciu ne-a cucerit cu metodele sale de diagnosticare și tratament. Fiul nostru s-a bucurat și el de terapia pentru creșterea imunității, recomandată copiilor
”, ne-a declarat Oana Turcu.

Clinica este dotată cu 36 de locuri de cazare de 5*, baza proprie de tratament și cabinete medicale. Există săli dedicate terapiei, tehnicilor de respirație, relaxare și altor proceduri de tratament, piscină, saună umedă (cu inhalări de propolis, polen, miere și uleiuri esențiale), saună uscată, jacuzzi și săli de masaj.
Un alt beneficiu sunt cei 10.000 mp de teren în pădure destinat exclusiv relaxării și plimbărilor în natură.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod